na društvenim mrežama

FOTO Blanka Vlašić poručila sinu Mondu: 'Jednog dana će ti mama sve ispričati'

Foto: Instagram
1/23
15.10.2024.
u 09:19

Blanka je na Insta Storyju objavila novu fotografiju sa sinom. Majka i sin pozirali su na splitskoj Zapadnoj obali, gdje je Blanka malenom Mondu pokazivala ploču na kojoj piše njezino ime i prezime te medalje koje je osvojila na Olimpijskim igrama u Pekingu i Rio de Janeiru.

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić majka je dječaka Monda, a njihove zajedničke avanture i izlete često dijeli na društvenim mrežama. Ovoga puta, Blanka je na Insta Storyju objavila novu fotografiju sa sinom. Majka i sin pozirali su na splitskoj Zapadnoj obali, gdje je Blanka malenom Mondu pokazivala ploču na kojoj piše njezino ime i prezime te medalje koje je osvojila na Olimpijskim igrama u Pekingu i Rio de Janeiru.  "Jednog dana mama će ti ispričati sve o tome. Moj mali čovječe', napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, da naša proslavljena atletičarka često pokazuje obiteljske trenutke. Blanka i sportski novinar i Mondov otac Ruben van Gucht vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog iste godine, točno na svoj 39. rođendan. Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

Nakon toga, i Ruben i Blanka nastavili su se hvaliti obiteljskim trenutcima, izletima i prvim koracima u životu svog sina. Ruben se nedavno na društvenim mrežama pohvalio još jednim postignućem. Točnije, riječ je o vožnji biciklom. Na fotografiji vidimo Monda kako u bijelom Mickey Mouse kompletiću sjedi na minijaturnom vozilu dok mu otac pridržava volan. - Na Mondo-dužnosti - napisao je ponosni otac u opisu objave, priložio emotikon srca i označio Blanku koja je uslikala ovaj dirljiv prizor. 

GALERIJA Blanka Vlašić iskreno progovorila o majčinstvu

1/8

Pratitelji su u komentarima ostavljali brojne komplimente, a najviše je onih koji su primijetili sličnost u frizurama oca i sina. Naime, obojica imaju gustu plavu kosu. - "Plavušan kao i njegov otac", "Već je narastao i ima predivnu plavu kosu", "Izgleda lijepo kao i njegov otac, uživajte u zajedničkim praznicima", "Napravite ga vozačem. Takvih nedostaje u sportskoj Hrvatskoj" - neki su od komentara. 

Prije toga, otac i sin su otvorili i sezonu kupanja. Naime, Ruben je na svom Instagramu objavio fotku sa splitske plaže Firule na kojoj je pokazao kako sa sinom Mondom ulazi u more. "Zauvijek", napisao je uz fotku na kojoj drži sinčića za ruku te napisao da ih je fotkala Blanka, a prizor je raznježio fanove.

VIDEO Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ovo nije talent'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije