NA INSTAGRAMU

Viktorija Rađa objavila fotografiju s mamom, u opisu istaknula: Nameću nam da se sramimo prirodnosti

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Viktorija Rađa
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
19.07.2021.
u 21:30
"Budimo sretne, neopterećene, ne dajmo da nam to oduzmu! Jer lijepe smo takve, prirodne, kakve jesmo", naglasila je bivša manekenka u svom opisu.
Pogledaj originalni članak

Bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa (44) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s mamom Marom, a posebnu je pažnju zaokupio opis. U dugačkom opisu je istaknula da jako voli prirodno, odnosno izvorno. "Svaka bora, svaka pjegica, svaki nedostatak na mom tijelu nosi uspomenu i potvrdu onog što sam ja", napisala je te dodala da je nametnuto da se toga treba sramiti. "Osuđuju ako to ne promijenimo. Jer znate, nisam više u cvijetu mladosti. Koža više nije zategnuta i bez mane. Tijelo više nije u top formi. A mene hvata panika jer sam navikla na vječne osude i predrasude", ispričala je svojim pratiteljima bivša manekenka te dodala da je toga dosta. "Budimo sretne, neopterećene, ne dajmo da nam to oduzmu! Jer lijepe smo takve, prirodne, kakve jesmo", naglasila je. Dodala je da voli biti njegovana, ali da to ne znači da se povremeno ne zapusti. Istaknula je i da svaka žena ima pravo izgledati upravo onako kako želi i kako se osjeća. "A pogledajte samo moju mamu: opuštena, nedotjerana, stara i prelijepa", završila je Rađa opis.

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su joj se javile brojne žene te joj pružile podršku. "Upravo tako. Ljepotu žene ne čini manjak bore i koža bez pigmentacija, nego uvjerenje da je lijepa i da voli sebe upravo takva kakva je i kakva želi biti", poručila joj je jedna pratiteljica u komentarima. Druge su dodale i da Viktorija fizički izgleda identično kao i njezina mama, ali istaknuli su i da su obje lijepe i prekrasne. 

Podsjetimo, Viktorija se 2001. godine udala za poznatog košarkaša Dinu Rađu. Par ima dvojicu sinova: Roka (17) i Niku (12). Dodajmo i da je manekenka već pokazala kako njezina mama izgleda svojim pratiteljima na Instagramu, a reakcije su bile kao i sad.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TR
Triplet
23:11 19.07.2021.

Kako dubokoumne misli Viktorije i njenih vjernih pratiteljica!! Kakva podrska i razumijevanje...svaka cast vecernjem na ovom vrhunskom clanku! 👍

LA
Lana2
03:14 20.07.2021.

Koja ograničenost.. A joj.. Šta reći..

LL
lijepa_li si
09:34 20.07.2021.

kad joj mužu ne ide, nek je bar ona sretna i zadovoljna