PANIKA U CIBONI

Alarm iz Beograda: Odaslano je priopćenje, Hrvate zahvatila prava 'pandemija', evo o čemu se radi

Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Zagreb: 2. kolo AdmiralBet ABA Lige, KK Cibona - SC Derby
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Zagreb: 2. kolo AdmiralBet ABA Lige, KK Cibona - SC Derby
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
Zagreb: 2. kolo AdmiralBet ABA Lige, KK Cibona - SC Derby
06.10.2024.
u 11:39
S obzirom na to da odgoda utakmice nije bila moguća, vrlo je vjerojatno da će zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača izostati iz sastava za današnji dvoboj protiv Partizana
Pogledaj originalni članak

Zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača prve postave Cibone neće moći nastupiti u nadolazećoj utakmici 3. kola AdmiralBet ABA Lige protiv Partizana, koja se treba igrati u nedjelju u 18:30 sati, priopćio je u nedjelju zagrebački košarkaški klub.

Već je jučer na utakmici protiv Cedevite Junior nije nastupilo pet igrača. Osim Filipa Bundovića, Svena Smajlagića i Ivana Perasovića, koji nisu mogli sudjelovati, tijekom susreta su zbog zdravstvenih problema teren morali napustiti i Ivan Majcunić te Peter Jok, koji se nakon toga više nisu vraćali u igru.

Nakon konzultacija s medicinskim timom, potvrđeno je da će Majcunić, Perasović i Jok otputovati na nadolazeću utakmicu u Beograd. Međutim, njihovo sudjelovanje u utakmici ovisi o konačnoj procjeni liječničkog tima, dodaje Cibona.

S obzirom na to da odgoda utakmice nije bila moguća, vrlo je vjerojatno da će zbog zdravstvenih razloga čak šest igrača izostati iz sastava za današnji dvoboj protiv Partizana: Filip Bundović, Sven Smajlagić, Peter Jok, Ivan Majcunić, Ivan Perasović i Talib Zanna.

Zbog navedenih izostanaka, priliku za dokazivanje dobit će mladi igrači iz juniorskog pogona, koji još nemaju iskustva igranja u ABA Ligi, redom Josip Pavković, Vigo Bart, Borna Katanović i Luka Skorić.

"Očekujemo da će mladi igrači, unatoč izvanrednim okolnostima, pružiti svoj maksimum i dostojno predstaviti Cibonu u ovoj važnoj utakmici. Momčad će, kao i uvijek, dati sve od sebe na terenu, a mladi Vukovi će s ponosom braniti boje kluba, pokazujući srčanost i borbenost", zaključuje Cibona svoje priopćenje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.