Utakmica visokog rizika

Albanske igrače i stručno vodstvo u Beogradu čuvaju jake policijske snage

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Albanske igrače i stručno vodstvo u Beogradu čuvaju jake policijske snage
14.10.2014.
u 07:15
U Beogradu se ne očekuje organizirani dolazak albanskih navijača, a šef sigurnosti Nogometnog saveza Srbije Milivoj Mirkov najavio je da će osobe s albanskim obilježjima biti uhićene.
Pogledaj originalni članak

Igrače i stručno vodstvo albanske reprezentacije dočekalo je jako policijsko osiguranje u beogradskoj zračnoj luci. U srbijanskom glavnom gradu od ponedjeljka su na snazi velike mjere osiguranja, pogotovo oko hotela u kojem su smješteni gosti i stadiona Partizana gdje se danas igra utakmica 3. kola kvalifikacija za EP 2016. između Srbije i Albanije.

U Beogradu se ne očekuje organizirani dolazak albanskih navijača, a šef sigurnosti Nogometnog saveza Srbije Milivoj Mirkov najavio je da će osobe s albanskim obilježjima biti uhićene. Mirkov je podsjetio da je albanski savez upoznat s Uefinom preporukom te je vratio sve ulaznice koje su bile namijenjene njihovim navijačima.

>> Izbornik Albanije: U Srbiji se pale albanske zastave, igrat ćemo u atmosferi linča

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar El Indio
El Indio
07:43 14.10.2014.

Kako da ne, cuvat ce jih kao nase navijece rukometa u novom sadu. A oni sa albanskim obiljezjima ce bit uhicene? Zasto? Pa njihova reprezentacija igra. Mozda bi bilo bolje da nose obiljezja Republike Kosovo

Avatar El Indio
El Indio
07:44 14.10.2014.

Usput, sretno Albaniji

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:56 14.10.2014.

neke koje ste vi "čuvali" još uvijek nisu pronašli