ODLUKA KLUBA

Atletico Madrid neće prodavati ulaznice pretplatnicima za sljedećih pet gostovanja

Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
Atletico Madrid neće prodavati ulaznice pretplatnicima za sljedećih pet gostovanja
17.10.2024.
u 17:35
Prošlog tjedna Atletico je kažnjen sa 30.000 eura uz uvjetnu zabranu prodaje ulaznica svojim navijačima za jednu gostujuću utakmicu u Uefinim natjecanjima, nakon što su navijači imali "rasističke i diskriminatorne" ispade
Pogledaj originalni članak

Atletico Madrid neće prodavati ulaznice vlasnicima sezonskih ulaznica za sljedećih pet gostujućih utakmica nakon što je klub kažnjen od strane krovne europske nogometne organizacije i Španjolskog nogometnog saveza (RFEF), priopćila je trećeplasirana momčad LaLige.

Prošlog tjedna Atletico je kažnjen sa 30.000 eura uz uvjetnu zabranu prodaje ulaznica svojim navijačima za jednu gostujuću utakmicu u Uefinim natjecanjima, nakon što su navijači imali "rasističke i diskriminatorne" ispade u porazu njihove momčadi od 4-0 protiv portugalske Benfice u Ligi prvaka. Uvjetna kazna je propisana na razdoblje od jedne godine.

VEZANI ČLANCI:

Ranije ovog mjeseca RFEF je odredio da će Atletico sljedeće tri domaće utakmice igrati uz djelomično zatvaranje stadiona, nakon što je gradski derbi protiv Real Madrida nakratko morao biti prekinut zbog bacanja predmeta na teren.

"Štetu nanesenu imidžu Atletica i njegovih navijača, od kojih se velika većina ponašala uzorno, teško je popraviti", stoji u priopćenju Atletica.

"Ozbiljnost situacije i odgovornost za brigu o imidžu našeg kluba natjerali su nas da poduzmemo ovu mjeru dok se ne identificiraju svi koji su uključeni u ove incidente", stoji u priopćenju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.