TEŽAK PORAZ

VIDEO Babićeva reakcija nakon meča zabrinut će hrvatske obožavatelje boksa. Ovo ne sluti na dobro

Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
Johnny Fisher & Alen Babic Press Conference
07.07.2024.
u 17:15
"Dogodi se, i ja sam očekivao istu stvar od tebe, znam da možeš udariti. Nadam se da si dobro, prijatelju, i uvijek si dobrodošao u London i u moju kuću", rekao je britanski boksač, a Babićev odgovor ne sluti na dobro
Pogledaj originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić je izgubio borbu protiv britanskog borca Johnnyja Fishera održanu ove subote u Londonu. Hrvatu je to bila 14. profesionalna borba i drugi poraz. Bio je poprilično težak obzirom da je meč trajao svega 30-ak sekundi kada ga je Fisher uhvatio sa serijom od šest udaraca koja ga je poslala na parter te tako upisao 12. pobjedu u isto toliko mečeva.

Sudac je u uskočio među njih čim je Babić dotaknuo parter. Hrvat se pridigao na labavim nogama. Počelo je brojanje, no sudac je odmahnuo i označio kraj meča. Babić je protestirano, no sudac je taj protest odbacio sugerirajući kako ne može ravno stajati, a kamoli nastaviti borbu. Dakako, diskutabilno je je li barem brojanje trebalo biti odrađeno do kraja kako bi Babić dobio priliku da se oporavi i nastavi borbu.

Nakon borbe Fisher je došao u svlačionicu kako bi pozdravio hrvatskog boksača. "Što god da sam rekao prije borbe... Znaš sve, ti si dobar čovjek. Dogodi se, i ja sam očekivao istu stvar od tebe, znam da možeš udariti. Nadam se da si dobro, prijatelju, i uvijek si dobrodošao u London i u moju kuću da dođeš pojesti nešto ili što god. Ti si dobar čovjek", rekao je Fisher.

"Nadam se da nikad nećeš biti u mojoj situaciji", odgovorio mu je Babić. Jasno je da s ovakvim rezimeom 33- godišnji Babić u budućnosti teško može računati na borbe visokog profila koje bi donijele ozbiljniju zaradu. S druge strane, Fisheru je tek 25 i izgledan je kandidat za nasljednika velikanima sporta poput Tysona Furyja i Anthonyja Joshue.

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
Pametanumoruludih
17:44 07.07.2024.

On nije imao sta traziti u ovom sportu. Nezna osnovne stvari boksa.

TA
tapiros77
23:42 07.07.2024.

Zaradio je pare na priči i showu! Nije neki boksač, ali da je bio pametniji mogao je probati nešto napraviti u cruiseru. Nikad ne bi bio TOP 10 ali bar bi bio konkurentan. Sa ovim divovima koji imaju i po 20-30kg više nema smisla! One slabije je izmorio pa pobjedio, ali ove iz top 30 ne može niti uzdrmati niti izmoriti ...