Iz belgijskog tabora

Belgijski vratar: Nije mi jasno kako je Vida ono mogao promašiti

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Belgijski vratar: Nije mi jasno kako je Vida ono mogao promašiti
12.09.2012.
u 12:46
– Hrvatska nas je onemogućila u igri kakvu smo željeli nametnuti. Usto su naši suparnici došli rano u vodstvo
Pogledaj originalni članak

Belgijski nogometaši zadovoljni su bodom protiv Hrvatske, ali i razočarani jer smatraju da su mogli i do sva tri boda. Ipak, vratar Thibaut Courtois realno je prokomentirao utakmicu, bio je sasvim svjestan da su na kraju mogli i izgubiti.

– Hrvatska nas je onemogućila u igri kakvu smo željeli nametnuti. Usto su naši suparnici došli rano u vodstvo sjajnim pogotkom Ivana Perišića. Pogodio je zapravo u jedini nebranjeni dio mreže. Mislim da možemo na kraju biti zadovoljni jer je Domagoj Vida u završnici promašio čisti zicer. Nerazumljivo mi je kako mu je to uspjelo. Bio je dva metra udaljen od gola, morao je to zabiti.

Strijelac prekrasnog pogotka za Belgiju Guillaume Gillet uvjeren je da su mogli do pobjede.

– Na početku susreta bili smo pod dojmom cijele atmosfere i zbog toga nismo igrali kako znamo. Frustriralo me što smo gubili, a cijelo smo vrijeme bili bolji od Hrvata. Stoga sam sav bijes prebacio u onaj udarac koji nam je donio izjednačenje – zaključio je Gillet.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:09 12.09.2012.

E moj Courtois. Vida je zabio takav zicer u pretkolom za CL u 97 minuti i sinoc nije. Zbog onog prvog gola Dinamo igra u CL a zbog onog promasaja jucer mi mozda ipak odemo na SP 2014. Bumo vidjeli.

UN
Undertaker
14:19 12.09.2012.

Uvijek nakon ovakovog zicer promašaja čude se igrači suigrači i protivnički igrači te onaj koji je to fulao. A nemojmo zaboraviti kakav je kiks napravila naša obrana (Strinić) kada je nakon kornera Belgije u 47. min. loptu izbavila na naših 20 metara. Naime, Strinić je bio sam ukoso na desnom rubu šesnaesterca te je komotno mogao sagnuti glavu i propustiti loptu, loptu glavom izbiti u aut ili korner ili negdje drugdje ukoso. Međutim on ju je izbio po sredini šesnaeterca ravno na nogu Belgijcu. Takvo dodavanje vjerojatno nije imao niti na treningu. Striniću moj , neću biti zločest, ali ...

CA
canajisraM
19:54 12.09.2012.

Vida je promasio jer je pokusao biti PERFEKTAN ,zelio je pogoditi tocno u kut (a ne tamo zbog nekog slavljenja). Tu se radi o djelicu sekunde i njegova je podsvijest donjela odluku . Takva mu je morala biti sudbina. Rakitic na EP ,pa sada on....... Kosta nas sve to tesko