NEDOLIČNA PROSLAVA

Bilićevi dečki dobri, HNS ispraznio tribine!

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
\'12.10.2010., stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Norveske.Mario Mandjukic, Niko Kranjcar, Darijo Srna, Danijel Pranjic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
\'12.10.2010., stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Norveske.Darijo Srna i Morten Gamst Pedersen. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Foto: Pixsell
Hrvatska Norveška (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Norveška (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Norveška (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Norveška (1)
Foto: Pixsell
Hrvatska Norveška (1)
13.10.2010.
u 08:35
Bio je listopad, otprilike iste temperature, Hrvati su krenuli u ostvarenje sna. Skupina domoljuba i zanesenjaka i nogometom je željela Beogradu reći – NE!
Pogledaj originalni članak

Tog 17. listopada Dražan Jerković kao izbornik i Zlatko Kranjčar kao kapetan poveli su našu nogometnu reprezentaciju u povijesni sraz sa SAD-om. Pobjeda 2:1 bila je slatka, ali bilo je to više od običnog nogometnog trenutka.

Sinoć su Slaven Bilić i njegovi igrači pred praznim i hladnim tribinama odigrali dobro i pobijedili Norvešku sa 2:1. Maksimir ne pamti u proteklih 20 godina da je ikada bilo tako malo gledatelja na jednoj utakmici vatrenih, kockastih ili kako im već tepali. Umjesto da to sinoć u Maksimiru bude spektakl, bila je to sjetna večer.

Čelnici HNS-a mogli su u goste pozvati neku veliku reprezentaciju koja ne igra kvalifikacije, ili baš SAD koji je ove godine igrao u osmini finala SP-a. Uz dobar marketing, pa možda i besplatne ulaznice, mogao se napuniti stadion, a travnjakom su mogli prodefilirati i ti hrabri momci koji su 17. listopada igrali prvu utakmicu za Hrvatsku. Na žalost, čelnici HNS-a odavno nisu u formi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:47 13.10.2010.

Bilićevi dečki dobri, HNS ispraznio tribine! ..... loš naslov i ne odgovara sasvim istini.... \'98 sam išao na SP u Francusku i nije mi bilo teško ni žao novaca... imali smo ekipu, imali smo igru... izbornika koji je nešto znao o nogometu.... i igra je imala žara.... Danas od svega toga imamo samo ekipu... Iako stanujem par minuta laganog hoda od Maksimira nije mi palo na pamet doći i gledati još jedno lutanje i uradak nogometnog diletanta Bilića. I nisam pogriješio.... solidni Norvežani i bez 7-8 standardnih igrača bili su jaka ekipa za našu... Opet nemoć, beizdejnost i puno puno sreće. Tako se ne stiže daleko.

DU
Deleted user
09:12 13.10.2010.

Ako je suditi po zadnje dvije utakmice postali smo velika momčad (dobivamo utakmice i kad loše igramo), još samo da počnemo igrati i gledljiv nogomet. Nogometni savez kao organizator se mora zapitati čemu služe ovakve prijateljske utakmice, naime Hrvati nogomet igraju i o njemu sve znaju odavno, i nije čudno što ne žele gledati prijateljske utakmice s ekipama lošijim od Hrvatske.

OB
-obrisani-
08:44 13.10.2010.

Bilićevi dečki dobri, a 3500 sjajnih navijača na porušenom stadionu od 40.000 mjesta napravilo sjajno atmosferu i balkansku feštu!