MAURO PERKOVIĆ

Bišćan protiv AEK-a ne računa na igrača od 3 milijuna eura. Skupocjeni stoper ostao u Zagrebu

Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
Bišćan protiv AEK-a ne računa na igrača od 3 milijuna eura. Skupocjeni stoper ostao u Zagrebu
07.08.2023.
u 12:53
Plavi su za mladog reprezentativca izdvojili ozbiljan novac, ali trenutno je daleko od udarnog sastava
Pogledaj originalni članak

Dinamo se danas oko 11.30 sati uputio na drugo europsko gostovanje, plavi su odletjeli u Ateni gdje ih sutra očekuje prvi susret 3. pretkola protiv grčkog AEK-a. Dobra vijest za hrvatskog prvaka je da nema ozlijeđenih igrača, barem prema službenim informacijama, u avion su se ukrcala 24 nogometaša među kojima nije bio Mauro Perković.

Mladi branič stigao je u Maksimir iz Istre 1961 još u vremenu Ante Čačića za dva milijuna eura, dok ga Transfermarkt procjenjuje na tri milijuna eura. Međutim, kod Bišćana ne uživa naročiti status, jedan je od rijekith koji ove sezone u šest nastupa nije skupio niti minute, a tako će biti i u Ateni. 

VEZANI ČLANCI:

Osim njega, u Zagrebu su ostali Krdžalić i Topić, a Perković je postao pravi misterij, uglavnom je za plave igrao na mjestu lijevog braniča i to dosta solidno, no od travnja ga je trener stavio u 'frižider'. 

Bišćan je tako prema Ateni poveo 24 igrača, a to su: Livaković, Nevistić, Zagorac, Moharrami, Ristovski, Mihajličenko, Perić, Bernauer, J. Šutalo, B. Šutalo, Mišić, Baturina, Ljubičić, Bulat, Lukanić, Sučić, Ivanušec, Špikić, Rukavina, Kaneko, Marin, Emreli, Petković i Drmić.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

NI
Nipos66
13:02 07.08.2023.

Mali Perković je za onog francuza doktor nogometa....

PO
Povremenik
13:11 07.08.2023.

Perković je puno bolji od Bernauera i tragično je da igra francuz umjesto njega! valjda da opravda promašenu Šimićevu kupnju??

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:16 07.08.2023.

Biščan može voditi Rijeku, Olimpiju i slične klubove, ali za dinamo definitivno nije. Uskoro će stići i potvrda ove tvrdnje. Forsirati Ljubičića na lijevom bočnom a da mu perković sjedi na klupi, to može prakticirati samo idiot.