Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES KUGLICA

Dinamo na ždrijebu u Nyonu doznao protivnika za play-off Lige prvaka

Foto: MURAD SEZER/REUTERS
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.08.2023.
u 12:14

Hrvatski prvak u trećem pretkolu Lige prvaka nastupa protiv grčkog kluba AEK, a danas je doznao potencijalnog protivnika u play-offu Lige prvaka

Nogometaši hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama, ukoliko izbace grčki AEK, u posljednjem, 4. pretkolu Lige prvaka igrat će protiv belgijskog prvaka Antwerpena, odlučeno je ždrijebom u ponedjeljak u Nyonu. 

Prva utakmica igrat će se 22. ili 23. kolovoza u Antwerpenu, a uzvrat 29. ili 30. kolovoza u Maksimiru ili Ateni.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo će prvu utakmicu 3. pretkola protiv grčkog kluba AEK igrati u utorak u Ateni, dok je uzvrat na programu 15. kolovoza u Zagrebu.

Inače, nizozemski mediji pišu kako je Luka Ivanušec odlučio ostati u Maksimiru do dvoboja protiv Grka, a onda bi trebao potpisati za Feyenoord, dok se kao njegova zamjena spominju Luka Stojković iz Lokomotive te Gabriel Vidović iz Bayerna. 

Nogometaši zagrebačkog Dinama u slučaju ispadanja od grčkog AEK-a u 3. pretkolu Lige prvaka u 4. će pretkolu Europske lige igrati protiv poraženog iz susreta FC Kopenhagen - Sparta Prag, odlučeno je ždrijebom u Nyonu u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 18

MK
mkeca
12:22 07.08.2023.

Bojim se da će već u utorak taj problem biti riješen. Uz ovakvu koncepciju igre ne mogu drugo niti očekivati! Nikad veće šanse za Hajduk, Rijeku i Osijek!

KO
korektor
11:54 07.08.2023.

ne budite smiješni. Dinamo neće osvojiti niti HNL, a kamoli ući u LP, vjerojatno niti u EL. Konferencijska liga je po mjeri ovako slabog Dinama. "bravo" Šimiću

SK
skakač
12:55 07.08.2023.

i ovako ispadamo već u utorak pa srećom nećemo imati tih problema. prvenstvo smo već poklonili hajduku, sad ćemo AEK-u prolaz i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije