Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DE TELEGRAAF

Detalji Ivanušecovog transfera: Otkriveno kada napušta Dinamo i koliko će plavi zaraditi

Nogometaši Dinama uvjerljivo pobjedili Astanu, Ivanušec zabio hat-trick
Marko Prpic/PIXSELL
07.08.2023.
u 11:16

Igor Bišćan mogao bi izgubiti najvažnijeg igrača koji je na putu u Eredivisie

Ofenzivac vatrenih Luka Ivanušec na pragu je odlaska iz Dinama, nizozemski medij De Telegraaf tvrdi kako će 'sedmica' plavih otići iz Maksimira poslije dvostrukog ogleda protiv AEK-a u sklopu trećeg pretkola Lige prvaka. Ivanušec je navodno sve dogovorio s nizozemski prvakom Feyenoordom, ali ne želi unositi nemir u svlačionicu hrvatskog prvaka prije važnog dvoboja s Grcima.

- Feyenoord u nedjelju otvara sezonu bez Ivanušeca jer je nogometaš odlučio ostati u Dinamu za susrete s AEK-om. Ivanušec ne želi unositi nemir u klub koji mu je puno toga donio pa pristaje na odgodu transfera - pišu nizozemske novine te dodaju kako je Luka potpisao na pet godina, dok će Dinamo inkasirati devet milijuna eura. 

Podsjetimo, Ivanušec je na Maksimir stigao prije pet godina iz Lokomotive za tri milijuna eura i od tada je odigrao 170 utakmica i zabio 36 golova, te upisao 19 asistencija.

VEZANI ČLANCI:

Na početku sezone isprofilirao se kao najbolji igrač Dinama, zabio je hat-trick Astani te dodao pogodak i asistenciju protiv Istre 1961. 

Komentara 2

SA
sport aš
14:21 07.08.2023.

samo devet milijuna EURA za igrača koji nosi igru Dinama, bez kojeg Dinamo izgleda blijedo i nemoćno i bez kojeg je siguran gubitak naslova prvaka HNL-a??? "odličan" posao Šimića i uprave, Hajduk, Rijeka i Osijek im čestitaju!!!!

BS
Blue_shirt
16:46 07.08.2023.

Taj isti klub je prodao svog veznjaka za 25 milja eura !!! A on je reprezentativac turske i nikad u karijeri nije nastupio u ligi prvaka !!!! A mi budemo prodali za 3 puta manji iznos reprezentativca hrvatske i igrača koji ima 47 nastupa u europskim utakmica od kojih je 10 u skupini lige prvaka !!! Pa tko je tu lud ??? I ovo ako je istina treba dignuti prijavu za zloupotrebu položaja . Ne pričamo u ovoj usporedbi o 9 i 12 , pa hajde pregovori.. nego o 9 i 25 i 9 za igrača boljom statistikama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije