POSLALI PRIOPĆENJE

Blokada! Hrvatska Lutrija iz ponude izbacila sva natjecanja iz Rusije i Bjelorusije

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Predsjednik Uprave Hrvatske lutrije o optužbama SDP-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Prodajno mjesto na kojem je uplaćen dobitni listić Eurojackpota
25.02.2022.
u 22:21
- Suosjećamo sa svim žrtvama ukrajinskog naroda i šaljemo poruku mira u nadi što skorijeg okončanja rata i humanitarne katastrofe. Vjerujemo da će i naši igrači prepoznati i pozdraviti ovu inicijativu kao gestu solidarnosti - izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije g. Mario Musa
Pogledaj originalni članak

Cro Bet kladionica Hrvatske Lutrija izbacila je iz ponude sva natjecanja iz Rusije i Bjelorusije. Način je to na koji se priključila u veliku akciju cijeloga svijeta kojom pokušavaju spriječiti ruski teror nad Ukrajinom.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"U znak podrške ukrajinskom narodu i Ukrajini, ovog se vikenda i Cro Bet Hrvatske Lutrije pridružuje nizu inicijativa koje imaju samo jedan cilj - prekid oružanih sukoba. Do daljnjega, nacionalne lige svih sportova i razina natjecanja iz Rusije i Bjelorusije neće biti dio ponude Cro Bet kladionice Hrvatske Lutrije.

- Suosjećamo sa svim žrtvama ukrajinskog naroda i šaljemo poruku mira u nadi što skorijeg okončanja rata i humanitarne katastrofe. Vjerujemo da će i naši igrači prepoznati i pozdraviti ovu inicijativu kao gestu solidarnosti - izjavio je predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije g. Mario Musa"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.