DINAMO

Čačić: Mamić mi ne sastavlja momčad

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Čačić: Mamić mi ne sastavlja momčad
23.03.2012.
u 14:12
– Zdravko mi se ne miješa u posao niti vjerujem da je to radio mojim prethodnicima – rekao je Čačić
Pogledaj originalni članak

Ante Čačić tvrdio je da nije pročitao intervju s Igorom Bišćanom, no prihvatio je savjet da ga pročita prije dolaska pred novinare.

– Za komentare su zaduženi mediji.

Kakav vam je intervju?

– Sjajan. Kao da sam ga naručio. Očitovao sam se o našem dosadašnjem kapetanu i više se ne bih referirao na tu priču.

Koliki utjecaj Zdravko Mamić ima na sastavljanje momčadi?

– Otkad sam trener Dinama, nije bio ni na jednom mojem treningu (bio je na jednom 15 minuta, nap. a.). Ne mislite valjda da bi on utjecao na mene, a ne vjerujem da je to radio i mojim prethodnicima. Meni se nitko ne petlja u posao. To ne bih ni dozvolio. Rođen sam na asfaltu, 59 mi je godina i prije nego sam došao ovamo znalo se kakav sam. Jesam na dispoziciji politici kluba, ali nikad nitko nije na mene radio pritisak niti za jednog igrača. I ova odluka od prije nekoliko dana bila je isključivo moja.

Za sutrašnju utakmicu u Varaždinu ulaze u sastav Tomečak, Sylvestr, a vjerojatno i Pokrivač i Callelo.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

JJ
juxxy jazz
15:05 23.03.2012.

Čačić: \"Mamić mi ne sastavlja momčad, već mi samo daje savjete koji igrači da igraju, na kojim pozicijama i kojom taktikom da igramo.\"

DU
Deleted user
15:49 23.03.2012.

Nisam znao da imamo trenera koji je takav \"taf gaj\" ali izgleda da je Antiša grdi igrač . Mora takav i bit kad je trenirao same klubove velikane !

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:47 23.03.2012.

\"Meni se nitko ne petlja u posao\" - prva laž. \"a ne vjerujem da je to radio i mojim prethodnicima\" - druga laž. \"Rođen sam na asfaltu\" - opa! Pa ti si neka opasna njuška? Uvijek mi je zabavno kad netko ima potrebu naglašavati da je rođen na asfaltu.