ČARI INTERNETA

FOTO Kakav gaf supruge slavnog nogometaša! Objavom na Instagramu dobro je nasmijala obožavatelje

Marina David
Instagram screenshot
20.09.2024.
u 22:00

Borussia je jedan od preostalih sedam protivnika zagrebačkog Dinama u novom formatu Lige prvaka. U idućem kolu kod kuće je igrati protiv još jednog Dinamovog suparnika, Celtic, a na Maksimir dolazi u petom kolu 27. studenog

Borussia Dortmund je odlično ušla u novu sezonu Lige prvaka svladavši u gostima Club Brugge 3-0. Iako rezultat na prvu izgleda uvjerljivo, igra to definitivno nije bila. Dapače, Belgijanci su u prvom poluvremenu čak bili i bolja momčad na terenu, ali nisu iskoristili svoje šanse, a prvi gol primili su tek u 76. minuti kada je uz puno sreće i flipera zabio Gittens. Isti igrač je zabio i u 86., a posao je golom iz 11-erca dovršio Guirassy.

Ipak, zanimljiv detalj primijetili su pratitelji supruge jednog od nogometaša. Igrač Borussije Yan Couto ušao je u igru u 87. minuti, a u tom trenutku je njegova supruga Mariana David objavila snimku zaslona napisavši "I izdaleka, uvijek ti držim fige". Potom je Couto podijelio objavu dodavši "Volim te".

GALERIJA Tisuće nazočile pogrebu talijanske legende! U golemoj katedrali nije bilo mjesta

Marina David
1/16

I što je tu sad zanimljivo? Pa to što je David objavila screenshot s videoigrice, a ne prave nogometne utakmice. Ako već David nije primijetila takvu grešku, čudno je da ju nije primijetio ni Couto. Sreća njena da ju je dio obožavatelja ukazao na grešku, pa je obrisala sliku prije nego su ju vidjeli i drugi, njih čak 107 tisuća.

Borussia je jedan od preostalih sedam protivnika zagrebačkog Dinama u novom formatu Lige prvaka. U idućem kolu kod kuće je igrati protiv još jednog Dinamovog suparnika, Celtic, a na Maksimir dolazi u petom kolu 27. studenog.

VIDEO Zdravko Mamić na premijeri filma o bivšem treneru Dinama u Sarajevu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije