veljko mršić:

Četvrta će biti dosad najžešća

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Četvrta će biti dosad najžešća
13.06.2015.
u 11:56
– Cibona će izaći silno angažirana, agresivna, na rubu incidenta, s velikom pomoći publike i mi na to moramo odgovoriti. Moramo već na početku pokazati zube.
Pogledaj originalni članak

Aco Petrović tvrdi da je Marko Tomas jedini izvanserijski igrač kojeg Cedevita ima, a on zbog ozljede lista danas neće igrati. Potvrdio nam je to Cedevitin v. d. prvog trenera Veljko Mršić:

– Za ovakvu strukturu Cibonine momčadi Marko nam poprilično nedostaje, a nedostaje nam i igrač njegova iskustva za finalnu seriju. U onoj velikoj pobjedi nad Cibonom u prvoj utakmici Marko je bio naš najbolji igrač, baš kao što je bio odličan i u pobjedama nad Zvezdom i Budućnosti. On je kod nas imao status prvog među jednakima i, kada njega nema, onda se bitno mijenja hijerarhija momčadi.

Mršić predviđa da će četvrta utakmica finala biti dosad najžešća.

– Cibona će izaći silno angažirana, agresivna, na rubu incidenta, s velikom pomoći publike i mi na to moramo odgovoriti. Moramo već na početku pokazati zube. U seriji se sada došlo do toga da se očekuje pobjeda Cibone, no sve to o psihološkoj prednosti priče su za malu djecu.

>> Repeša dolazi na treninge, ali daje mi da samostalno odlučujem

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.