Uoči Kosova

Ćorluka: Modrić i Rakitić su nas zvali, a ja se nudim da budem vođa

Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
Vedran Ćorluka, Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL
Vedran Ćorluka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Ćorluka
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Domagoj Vida i Vedran Ćorluka
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Domagoj Vida i Vedran Ćorluka
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Vedran Ćorluka
05.10.2016.
u 21:54
"Modrić i Rakitić su nas zvali, rekli su da im je žao što nisu s nama i dali nam podršku. Navijat će za nas u obje utakmice", ispričao je Ćorluka.
Pogledaj originalni članak

- Suigračima se mogu ponuditi da ću im biti vođa i držati im leđa kad god im to zatreba, kazao je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka u Skadru uoči utakmice s Kosovom.

Jedan od zamjenika ozlijeđenog kapetana Luke Modrića, Vedran Ćorluka, u četvrtak će na stadionu Loro Borici u Skadru predvoditi hrvatsku reprezentaciju u drugom kvalifikacijskom susretu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Drugi zamjenik kapetana, Ivan Rakitić, također neće nastupiti, a otpali su i Dejan Lovren i Marko Pjaca.

"Suigračima mogu ponuditi da ću im biti vođa i držati im leđa kad god im to zatreba. Modrić i Rakitić su nas zvali, rekli su da im je žao što nisu s nama i dali nam podršku. Navijat će za nas u obje utakmice", ispričao je Ćorluka.

"Bez obzira na izostanke, očekujem ambicioznu Hrvatsku. Imamo imperativ pobjede i tražit ćemo pozitivan rezultat od prve minute. Pokazali smo da svakog igrača možemo nadomjestiti i ovo je prilika za one koji možda manje igraju, da pokažu što znaju i da su budućnost našeg nogometa. Mislim da smo se dobro pripremili", kaže branič "Vatrenih".

Domaćini će biti iznimno željni dobrog nastupa u prvom službenom domaćem nastupu. 

"Pritisak osjećam prije svake utakmice, ali svim je igračima drago što ćemo napokon igrati pred publikom i veliki nam je užitak iščekivati pun stadion. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja. Ne znam detaljnu povijest kosovskog nogometa, no poznam igrače kosovskog podrijetla koji su igrali u Hrvatskoj i za Hrvatsku. O sadašnjoj reprezentaciji više ću moći reći poslije utakmice", zaključio je Vedran Ćorluka.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MN
Mnd7779
04:39 06.10.2016.

Čarli ljudino napraviš ti to, bez bojazni ikakvih. .ovako je možda i bolje da pokažu da im je mjesto u prvih 11, Idemoooo

Avatar Made in Germany
Made in Germany
02:33 06.10.2016.

Carly, dovoljno je da znas da du Kosovari vrlo ratoborni i veliki domoljubi. Hrvatska ce morat dat vise od 100% da uzme cak i jedan bod. Zato, ako si ozljeden ili nisi 100% spreman, kao u prvoj tekmi na Euru ove godine protiv Turske, izlazi ljepo sa terena i nemoj brate odugovlacivat. Hrvatska treba svih 11 igraca potpuno spremnih. Protivnik je jak i uz to vrlo motiviran, a obrana nam visi...

DM
drazen.muhvic
08:27 06.10.2016.

Kako se to možeš ponuditi postati vođa?! Jel postoje nekakvi izbori za taj položaj u nogometnom sastavu, ili se to ipak zaslužuje na drugi način?