napravili pretrage

Juventus demantirao HNS: Marku Pjaci nije puknula nikakva kost

Marko Pjaca
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
05.10.2016.
u 20:32

Juventus je na svojim stranicama objavio da nema nikavih tragova puknuća fibule.

Marko Pjaca jedan je od onih koji neće nastupiti za Hrvatsku protiv Kosova. HNS je prije nekoliko dana objavio da  pregled magnetskom rezonancijom u bolnici Sv. Katarina pokazao je infrakciju fibule, odnosno napuknuće lisne kosti. 

- Marko Pjaca nije s nama jer je ozlijeđen, napukla mu je fibula što nisu primijetili u Juventusu. A o drugom ćemo pitanju razgovarati poslije utakmice - rekao je danas izbornik Hrvatske.

Međutim, Juventus je na svojim stranicama objavio da nema nikavih tragova puknuća fibule.

"Marko Pjaca danas je obavio detaljne pretrage ( uključujući CT, MRI) u našoj medicinskoj ustanovi, otkrivene su modrice na lijevoj nozi, ali nema nikakvih znakova puknuća fibule. Pjacina situacija i dalje će se pratiti, a potopuna dijagnoza bit će obavljena nakon što se učine sve pretrage", piše na stranici Juvea.

Komentara 2

MN
Mnd7779
05:12 06.10.2016.

Sve najbolje 👍

CR
crnjas
11:55 06.10.2016.

Pa da treba onaj panjina madzukic da igra pored kalinica i kramarica. Bude li igrao sigurno gubimo. Sto onaj popravljac tv-a ne ubaci zadnjih 5 minuta ako nam ne bude islo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije