VEDRAN ĆORLUKA Večernjakov novinar s Ćorlukom u Londonu

Ćorluka: Uživam u Londonu jer su tu Luka i Dudu

23.03.2009.
u 09:06
Pogledaj originalni članak

Kako je Luka imao podršku svoje djevojke Vanje i prijatelja u susretu s Chelseajem, tako je i Vedran Ćorluka imao svoje posebne navijače, u publici mu je bio brat, a i djevojka Iva. Mogli su uživati u slavlju Spursa, kao i mnogi navijači koji su ih poslije utakmice čekali.

- Lijepo je vidjeti da te ljudi cijene, da žele stisak ruke, autogram. Iako nam to nije obveza, svi uvijek dođemo do njih - pričao je Ćorluka.

Tottenham je čudna momčad, protiv velikih igraju sjajno, muče se sa slabima.
- Istina, samo nas je Manchester United od velike četvorke pobijedio, i to u kupu, u Premiershipu nitko. No, možda to nije tako čudno jer mi volimo igrati, a ti jaki klubovi također žele igrati, napadaju i to nam odgovara, ne volimo kad nam se netko zatvori. No, u susretu s Chelseajem imali smo i sreće.

Nedavno ste istaknuli da bi šesto mjesto (koje vodi u Europu) bilo uspjeh?
- Bit će ga teško dohvatiti, ali igramo sve bolje. No, kako je sezona loše počela, sad je ipak sve znatno bolje. U odnosu na taj početak, nastavimo li ovako, bit će sigurno bolje od očekivanja kakva su nas pratila na startu sezone.

Otišli ste iz prebogatog Manchester Cityja, jeste li požalili u nekom trenutku zbog dolaska u Tottenham?
- Nikad, a pogotovo ne sad jer City je iza nas, mi smo u gornjoj polovici. K tome, bolje je u Londonu, pogotovo jer je tu Luka, Kranjčar je blizu, Eduardo nam je tu, a i lakše je doći do Zagreba iz Londona nego iz Manchestera.

Ćorluka se nakon utakmice otišao pakirati za put u hrvatsku metropolu, zajedno su Luka, Eduardo i Kranjčar išli u Zagreb na okupljanje za Andoru.

- Treba za tu utakmicu malo opreza, zadnji put kad smo igrali tamo bilo je gadno sve dok nismo zabili prvi pogodak. Moramo biti ozbiljni da se ne bi dogodilo iznenađenje koje bi bilo ravno katastrofi - ozbiljno je o Andori promišljao Ćorluka.

Pogledajte na vecernji.hr