Dočekuju Bayer

Simeone: Torres ili Mandžukić? Nisam im još rekao tko će igrati

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Simeone: Torres ili Mandžukić? Nisam im još rekao tko će igrati
17.03.2015.
u 09:30
- Torres ili Mandžukić? Nisam im još rekao tko će igrati. To ću napraviti na okupljanju momčadi uoči utakmice.
Pogledaj originalni članak

Atletico Madrid večeras u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka dočekuje Bayer. U Leverkusenu je doživio poraz (0:1) i večeras će morati odigrati najbolju utakmicu sezone kako bi to nadoknadio. 

- Bit će to teška i napeta utakmica, a mi moramo biti koncentrirani svih 90 minuta. Moramo iskoristiti svaku priliku koja nam se ukaže tijekom susreta, rekao je Diego Simeone pa dodao:

- U prvoj utakmici ih nismo dovoljni pritisnuli. A kad to ne radimo, ne možemo igrati onako kako to inače radimo.

Očekuje i odličnu podršku s tribina.

- Treba nam njihova pomoć, a nadam se da će biti strpljivi i glasni te da će nas gurati naprijed.

Simeone još uvijek ima dvojbi oko sastava, a najveća mu je ona u napadu. Igračima još nije rekao tko će igrati.

- Torres ili Mandžukić? Nisam im još rekao tko će igrati. To ću napraviti na okupljanju momčadi uoči utakmice.

>>Mandžukić se vraća u Bundesligu? Za njega nude 30 milijuna eura

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
balic
11:47 17.03.2015.

Lako je to ,Mario u pocetnom sastavu ,Torres u drugom poluvremenu zadnjih 20 minuta... il stvarno imas namjeru Maria zapostavit nije i ne bi bilo fer?!.

DL
Drora Luz Homen
18:10 17.03.2015.

Ja sam dosta uvjerena da će on ostaviti Mandžo na klupi.. i vjerovatno Atletico izgubiti utakmicu i nastavak u CL. Daj Bože da nemam pravo. Kad sve bude već izgubljeno možda će uvesti Mandžu tako da ima koga kriviti..On nije superman i iako već jednom zabio 3 gola u 12 minuta u CL sa Atleticom, i pobjedio Real Madrid više puta, otkad je Simeone promjenio svoj stav, on je izgubio nešto od svojeg samopuzdanje, i to ne pomaže. Nemam šta da pišem više, i neka bude ono što Bog planira..

KE
kentie
16:13 17.03.2015.

Mandžukić je đilkoš, bio i ostao bez obzira koliko vi novinari hvalite njegov rad na terenu za vrijeme tekme, a nitko od nas ne zna kakav je njegov "rad" izvan terena kad nema tekmi. Uzet ću za primjer baraž-tekmu naše repke protiv Islanda za svjetsko u Brazilu. elem dakle opjevani Mario, protiv Islanda zabije gol i onda ko zadnji krele ili bolje rečeno đilkoš napravi bezvezni faul zbog kojeg dobija strelovito rdeči karton. Praktički ostavio je repku bez kisika i na aparatima, i da onda Luka nije onda odigrao za trojicu, mi umalo ne vidjesmo Brazil. Znate, ozbiljni treneri, u ozbiljnim klubovima, a tu među inim ubrajam Bayern i Guardiolu gledaju i te kako ponašanje svojih igrača u reprezentacijama. Prema tome....i pametnom dosta. Mario ma koliko bio vrijedan i učinkovit u službenim tekmama neće daleko doći sa svojim đilkoškim ponašanjem. To sam davno rekao, to tvrdim i sada....i na žalost, ružno se obistinjuje, prečesto dobija okovanom tzokulom v ritnjak...