GROZNA SCENA

VIDEO Skandal u Jadranskom derbiju: Dječak pljuvao na Rakitića, snimka je zgrozila Hrvatsku

Split: HNK Hajduk i HNK Gorica sastali se u 7. kolu Prve HNL
Ivana Ivanovic/PIXSELL
30.09.2024.
u 10:15

Utakmica je odigrana u žestokoj navijačkoj atmosferi Rujevice kao i obično kada su derbiji u pitanju, a nakon susreta procurila je snimka jednog ružnog detalja.

U derbiju osmog kola SuperSport HNL-a Rijeka i Hajduk su na Rujevici pred 7.505 gledatelja odigrali bez golova ostavši na vrhu ljestvice bodovno izjednačeni. Bio je to 102. "jadranski derbi", Hajduk ima jednu pobjedu (39) više od Rijeke (38), dok je 25 utakmica završilo bez pobjede.

Ukupno gledajući sve dosadašnje međusobne oglede u pet natjecanja (prvenstvo i kup bivše države, HNL, Hrvatski kup, Superkup), Rijeka i Hajduk odigrali su 175 utakmica u kojima je splitska momčad ostvarila 66 pobjeda, 55 utakmica je završilo neodlučenim rezultatom i 54 pobjedom Rijeke.

VEZANI ČLANCI:

Utakmica je odigrana u žestokoj navijačkoj atmosferi Rujevice kao i obično kada su derbiji u pitanju, a nakon susreta procurila je snimka jednog ružnog detalja. Naime, jedan dječak pljunuo je u smjeru Ivana Rakitića, legendarnog hrvatskog nogometaša i bivšeg reprezentativca koji je osvojio svjetsko srebro u Rusiji.

Snimku zaista ružnog događaja možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

JU
juma
12:23 30.09.2024.

Bez obzira koliko ružno bilo, ipak se radi o djetetu od nekih 10-12 godina. Sukladno tome nema mjesta javnom linču i objavljivanju snimka, bez da mu je lice zamagljeno.

VE
Ventus
12:07 30.09.2024.

A šta kažu veliki domiljubi : izgubili sve da bog da. Licemjeri

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
11:19 30.09.2024.

Fini odgoj. Pljuvati legendu hrvatske reprezentacije. Sutra će taj dečko pljuvati i hrvatsku zastavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije