SILOVITI BAVARCI

Dinamo čeka pakao: čista desetka za Harryja Kanea, i Hrvat u momčadi kola

Foto: LEONHARD SIMON/REUTERS
DFB Cup - First Round - SSV Ulm 1846 Fussball v Bayern Munich
Foto: Fabian Bimmer/REUTERS
Bundesliga - Holstein Kiel v Bayern Munich
16.09.2024.
u 20:48
Uz Bayern, po dvojicu najboljih u postavi kola imaju još Stuttgart i branitelj naslova Bayer, a i Hrvatska se može pohvaliti svojim predstavnikom
Pogledaj originalni članak

Uoči utakmice protiv Dinama, minhenski Bayern je u sklopu trećeg kola Bundeslige razmontirao novog prvoligaša Holstein Kiel 6-1 te ostao stopostotan na vrhu tablice s tri pobjede u tri odigrana kola. Posebno se istaknuo Harry Kane koji je zabio hat-trick.

Očekivano, našao se u najboljoj 11-orki trećeg kola Bundeslige, a koliko je bio raspoložen, govori i slijedeći podatak. Statističari su ga ocijenili s čistom desetkom.

"Ne gledamo tablicu, moramo nastaviti pobjeđivati. Naš mentalitet od početka je bio jako dobar. Bilo je idealno što smo vodili 4-0 na poluvremenu pa smo mogli napraviti nekoliko izmjena. Nadam se da ćemo tako nastaviti i bez ozljeda igrača. Dobra utakmica i predstava. Moramo tako nastaviti", rekao je trener Bayerna Vincent Kompany nakon utakmice.

Uz Kanea, u postavi se od Bayernovih igrača našao još i Joshua Kimmich. Uz Bayern, po dvojicu najboljih u postavi kola imaju još Stuttgart i branitelj naslova Bayer, a i Hrvatska se može pohvaliti svojim predstavnikom iako trenutno nema nijedan nastup za reprezentaciju. Dakako, radi se o Jakovu Mediću koji igra za Bochum u koji je prešao ljetos iz Ajaxa

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.