SLUŽBENA OBAVIJEST

U prodaji još 100 ulaznica za utakmicu Bayerna i Dinama, evo kako možete do njih

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a, navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
15.09.2024.
u 22:17

Kupljene vouchere navijači su obvezni isprintati i ponijeti sa sobom u München gdje će sa svojim voucherom osobno morati preuzeti ulaznicu i narukvicu.

GNK Dinamo obavijestio je navijače da će sutra u prodaji biti još 100 ulaznica za dvoboj 1. kola UEFA Lige prvaka Bayern - Dinamo, koji je na rasporedu u utorak, 17. rujna u 21:00 sati na Allianz Areni. 

Prodaja dodatnih ulaznica odvijat će se online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/a počinje u ponedjeljak, 16. rujna u 11:00 sati. 

VEZANI ČLANCI:

Kupljene vouchere navijači su obvezni isprintati i ponijeti sa sobom u München gdje će sa svojim voucherom osobno morati preuzeti ulaznicu i narukvicu.

Dinamo će ovoga utorka u Münchenu igrati prvu utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna. Susret je na rasporedu u 21 sat. Nakon šokantnog poraza u derbiju protiv Hajduka (0:1), momčad ima svega tri dana prije velikog okršaja u Allianz Areni. U Ligi prvaka će Dinamo odigrati barem osam utakmica od čega će četiri biti na Maksimiru, a četiri u gostima.

Bayern je nakon sezone bez trofeja pokazao zube i nanizao tri pobjede u domaćem prvenstvu. U posljednjoj su utakmici demolirali Kiel rezultatom 6:1. 

Uefa je službeno potvrdila kako će glavni sudac ove utakmice biti Španjolac Juan Martínez Munuera. Pomoćni suci će mu biti Diego Barbero i Miguel Martinez, dok će u VAR sobi biti Ricardo de Burgos i Tomasz Kwiatkowski. Španjolskom sucu ovo će biti debitantski nastup u Ligi prvaka. Do sada je sudio u La Ligi, a s hrvatskim se klubovima susreo dvaput.

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
09:58 16.09.2024.

Malo se prošetati do Munchena, pogledati punu mrežu, možda i rekord (koliko je ono bilo do sada? 7:1?), dobar izlet. Jedino što je vrijeme koma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije