UOČI VELIKE UTAKMICE

Dinamu se sreća osmjehnula! Ključni igrač Bayerna ozlijeđen, morat će improvizirati

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Bayern Munich
Foto: Heiko Becker/REUTERS
1/3
16.09.2024.
u 13:55

Kompany je u klub doveden da nakon sezone u kojem su ostali bez naslova prvaka njemačke, DFB pokala i Lige prvaka vrati Bavarce na pobjedničke staze, a nakon izvrsnog početka sezone pred njime je i prvi veliki problem

Desni bek Münchenskog Bayerna Sacha Boey se ozlijedio ovoga vikenda u utakmici njemačke Bundeslige protiv Holstein Kiela. Iz kluba javljanju kako će Boey nekoliko tjedana biti prisiljen izbivati s terena. Dobra se to vijest i za Dinamo koji već sutra putuje u bavarsku prijestolnicu kako bi protiv Bayerna zaigrao u prvome kolu nove sezone Lige prvaka. Obzirom na ozljedu Josipa Stanišića, drugog desnog beka kluba, trener Vincent Kompany se nalazi u nezavidnoj situaciji.

Prema pisanju njemačkog Kickera, belgijski trener i igračka legenda koja je ovoga ljeta preuzela Bayern nakon velikog posrnuća prošle sezone morat će improvizirati. Moguće je da će netko od veznih igrača morati uskočiti na poziciju desnoga beka ukoliko se Kompany ne dosjeti neke druge opcije poput kakvog mladog talenta.

GALERIJA Olmo i Zajec zajedno na Maksimiru! Španjolska zvijezda na otvaranju HNL-a

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Bayern Munich
1/6

Od iskusnijih igrača su Konrad Laimer i Joshua Kimmich podosta igrali na poziciji desnoga beka. Izgledno je da će u tjednima kada su dva prava desna beka ozljeđena netko od njih dvojice barem s vremena na vrijeme popunjavati tu poziciju. Bayernov vezni red je poprilično jak pa u njemu ima prostora za oduzimanje opcija.

Prema navodima njemačkih medija, od mladih talenata ističe se 18-godišnjim igrač marokanskog podrijetla Adam Aznou. Pišu kako je izvrsno igrao tijekom priprema i impresionirao Kompanyja, a prije tjedan je dana upisao svoj debi za reprezentaciju Maroka. Bilo kako bilo, Bayern će protiv Dinama zaigrati gladan pobjeda i željan trofeja. Kompany je u klub doveden da nakon sezone u kojem su ostali bez naslova prvaka njemačke, DFB pokala i Lige prvaka vrati Bavarce na pobjedničke staze.

VIDEO Bilić ne može ništa Gattusu. Igrači ga obožavaju, a njegova pozicija sada je još čvršća

Ključne riječi

Komentara 1

GN
gnoj
15:06 17.09.2024.

Prvo-to nije nikakva sreća( ne raduj se tuđoj nesreći novinaru), a Drugo- Bajern ima na svakoj poziciji dva dobra igrača !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije