Europa

Dinamo saznao kada kreće po Ligu prvaka, Uefa objavila termine

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
Brdo kod Kranja: Nogometaši Dinama odradili jutranji trening
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Dugo Selo: NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
11.07.2023.
u 12:24
Aktualni prvaci Hrvatske igrat će protiv pobjednika dvomeča između prvaka Kazahstana (Astana) i Gruzije (Dinamo Tbilisi)
Pogledaj originalni članak

Nova nogometna sezone je pred vratima, u Hrvatskoj je otvaraju Dinamo i Hajduk derbijem, prvo u Superkupu ove subote, a potom 21. srpnja na otvaranju prvenstva. No, momčad iz Maksimirske 128 igra i europska natjecanja pa je nakon domaćih obveza, čekaju one malo teže. 

Aktualni prvaci Hrvatske krenut će u drugom pretkolu Lige prvaka i već se zna da će igrati protiv pobjednika dvomeča između prvaka Kazahstana (Astana) i Gruzije (Dinamo Tbilisi). Dinamo će u prvoj utakmici biti domaćin, a sad je objavljen i točan termin igranja tog susreta. Naime, susret će biti održan u utorak 25. srpnja na Maksimiru s početkom u 20.00 sati.

Pobijedi li momčad Igora Bišćana, plasirat će se u treće pretkolo Lige prvaka, a izgubi li, europsku sezonu nastavlja u trećem pretkolu Europske lige.

LUKA STOJKOVIĆ

Veliki navijač Dinama blizu transfera u Hajduk. Bijeli plaćaju odštetu od tri milijuna eura?

Stojković je polivalentan igrač, izrazito motoričan, i tek se očekuje najbolje od njega. A već je u prošloj sezoni u Lokomotivi oduševio, u 30 utakmica u HNL-u zabio je četiri gola te imao pet asistencija. S tek 19 godina bio je jedan od nositelja Lokomotivine igre, pogotovo u odsutnosti ozlijeđenog Kačavende. Zbog sjajnih igara u Lokomotivi Stojković je postao i U-21 reprezentativac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.