Transferi

Ivanušec se vraća na De Kuip? Evo koliko je Feyenoord ponudio Dinamu

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
11.07.2023.
u 11:21

Trener nizozemskog kluba Arne Slot potvrdio je kako žele dovesti hrvatskog reprezentativca

Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec nedavno je na De Kuipu s vatrenima slavio srebro u Ligi nacija, a uskoro bi se mogao vratiti na taj stadion. Kako je tamo igrati već zna, a možda preseli na duže vrijeme jer za njega je zainteresiran Feyenoord.

Trener nizozemskog kluba Arne Slot potvrdio je kako žele dovesti hrvatskog reprezentativca.
- Ivanušec nam je jako zanimljiv igrač. Vidjet ćemo je li njegov dolazak izvediv - rekao je Slot. 

A sada tamošnji mediji objavljuju i kako je poslana službena ponuda. Portal 1908.nl. piše da klub iz Rotterdama čeka Dinamov odgovor s iznosom za koji ga je spreman prodati. Prva ponuda Feyenoorda iznosila je sedam milijuna eura, tvrdi se i dodaje da Dinamo prije prodaje želi vidjeti kakve su mu šanse za Ligu prvaka i da će onda odlučiti o prodaji. 

Ivanušec se predstavlja kao polivalentan igrač, koji uvelike može pomoći momčadi. Transfermarkt je njegovu vrijednost procijenio na 12 milijuna eura i moguće je da će Feyenoord za njegovo dovođenje morati srušiti klupski rekord. Dosad je najskuplji igrač kojeg je doveo nizozemski klub bio David Hancko, koji je plaćen 8,3 milijuna eura prošle godine

Dodajmo da je Ivanušec u Dinamu od 2019., a ugovor ima do kraja sezone 2025./26.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije