PREMINUO U 88. GODINI

Dinamo se oprostio od svoje legende: 'Za klub je dao više od 60 godina svog života'

Foto: Pixabay
Dinamo se oprostio od svoje legende: 'Za klub je dao više od 60 godina svog života'
25.10.2024.
u 18:40
Klub je izrazio duboku sućut obitelji i prijateljima preminulog Zvonimira Brkašića, a na službenim internetskim stranicama objavili su priopćenje za javnost
Pogledaj originalni članak

Dinamo se oprostio od dugogodišnjeg povjerenika i vjernog člana kluba, Zvonimira Brkašića. Brkašić je preminuo u 88. godini, a tim se povodom prvak oglasio na službenim stranicama. "Snažne emocije za maksimirski klub vezale su ga još od mladih dana i desetljećima je, uz izraženi strastveni navijački duh, bdio nad svakim rezultatom, nad svakom utakmicom plavih", stoji u uvodu priopćenja.

"Našeg Zvonimira pamtit ćemo i po tome što je dulje od 60 godina bio Dinamov povjerenik za područje Pakraca i okolice i ulagao silnu energiju i emociju u okupljanje i širenje naše plave obitelji sa stalnom željom rasta broja članova", navode iz kluba pa zaključuju:

"U tome mu je s jednakim zanosom svesrdno pomagala i supruga Ljubica. Predstavnici maksimirskog kluba ukazali su mu posebno priznanje povodom njegove jubilarne, 50. godišnjice aktivnog djelovanja, zahvalivši mu za svu njegovu predanost i vjernost." Klub je uz to izrazio duboku sućut obitelji i prijateljima preminulog.

VIDEO Što Dinamu treba za prolaz u nokaut fazu LP-a? Značajno su mu porasle šanse nakon Salzburga

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.