TRENER DINAMA

Bjelica: Imam posebne emocije prema Osijeku, ali nisu pozitivne. Ne bih mijenjao naslov prvaka za ništa

Zagreb: Konferencija za medije povodom utakmice 11. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Osijeka
Igor Soban/PIXSELL
25.10.2024.
u 13:58

- Odlučit ćemo na koga računamo, ali igrači koji nisu bili u prvom planu u zadnje vrijeme dobro rade, pune me optimizmom, vjerujem da s bilo kim od njih ne mogu pogriješiti. Još mi teško biti konkretan kako ćemo igrati protiv Osijeka, možda će sutra stvari biti puno jasnije - rekao je Bjelica.

Nakon što su uspješno apsolvirali dvoboj Lige prvaka protiv Salzburga, nogometaši Dinama okreću se prvenstvenim obavezama, očekuje ih okršaj protiv Osijeka na Maksimiru u nedjelju od 16 sati. Povodom toga, trener Nenad Bjelica održao je press konferenciju, vodeći Hajduka plavima bježi četiri boda. 

- Momčad je jučer odradila regeneraciju, oni koji nisu igrali odradili su dobar trening. Još dosta igrača osjeća neke posljedice utakmice od srijede, vidjet ćemo u kakvom će biti stanju. Odlučit ćemo na koga računamo, ali igrači koji nisu bili u prvom planu u zadnje vrijeme dobro rade, pune me optimizmom, vjerujem da s bilo kim od njih ne mogu pogriješiti. Još mi teško biti konkretan kako ćemo igrati protiv Osijeka, možda će sutra stvari biti puno jasnije - rekao je Bjelica. 

- Da, imam posebne emocije prema Osijeku. Ali posebno sam motiviran za pobjedu. Te emocije baš i nisu pozitivne - rekao je trener Dinama. 

VEZANI ČLANCI:

- Ne bih mijenjao naslov prvaka za neki povijesni uspjeh u Europi s Dinamom. Pa niti da više ne uzmemo nijedan bod u Ligi prvaka, nama je važniji HNL. A na kraju ćemo uzeti i HNL i još nešto u Ligi prvaka.

- Osijek? Trenutno su u nekoj tranziciji, momčad je promijenjena u odnosu na ono kad sam ja bio tamo. Mladi su i poletni, počeli su se dizati, stvari su im sjele na mjesto, sada bolje izgledaju nego na početku sezone. U zadnjih 6-7 utakmica su samo kiksali u Puli, nije baš tako jednostavno pobijediti kod Istre. Stabilizirali su se, dobro igraju, vjerujem da će Osijek biti u borbi u treće, četvrto ili peto mjesto, želim im svu sreću - rekao je Bjelica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije