Sandro Kulenović

Junak Dinama za VL: Sad ću vam otkriti što su mi rekli Petković i Ademi. Ne sjećam se pogotka

25.10.2024.
u 11:55

Kad je Dinamo zadnji put pobijedio u gostima u Ligi prvaka, još se nisam ni rodio. Teško je to uopće pojmiti, kaže Kule

Komentara 5

NO
novabit
12:53 25.10.2024.

Bravo dečki! Kulenoviću samo trpaj. Najbolji golgeteri su oni koji ne vidiš često na uatlmici s loptom al svaku tekmu zabiju gol ili dva! Sada kada ste krenuli pobjeđivat u gostima LIge prvaka nema stajanja! Samo naprijed!

MA
majeltomoguce
12:31 25.10.2024.

Dečku svaka čast! Ja sam ga tjerao iz Dinama prošle sezone, ne volim takve igrače. Napadač koji nema dribling, brzinu, ne prejak udaraca, slab u duelu i ne baš pretjerano dobar u igri glavom iako ima visinu ... po meni lošija verzija Belje! Nema ništa ali je snalažljiv ispred gola i Dinamu se jako isplatio.

Avatar utunelu
utunelu
12:12 25.10.2024.

Stvarno ste pobjedili veliki klub..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?