Danas ždrijeb

Dinamu i ostalima prijete teški protivnici u Europi, evo koga hrvatski klubovi mogu izvući

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamu i ostalima prijete teški protivnici u Europi, evo koga hrvatski klubovi mogu izvući
18.07.2022.
u 07:00
Izbor baš i nije ugodan, plavima prijeti ciparski Apollon, a ostala dva suparnika dolaze iz susreta Ludogorec - Shamrock Rovers te Ferencvaros - Slovan Bratislava.
Pogledaj originalni članak

Europska nogometna lopta za naše klubove još nije krenula, prva će se zakotrljati u utorak u 21 sat kad Dinamo u drugom pretkolu Lige prvaka u Maksimiru dočekuje prvaka Sjeverne Makedonije, momčad Shkupija kojeg trenira Goce Sedloski.

I kad trener Dinama Ante Čačić završi svoju misao pred taj prvi europski susret, u 12 sati saznat će tko će mu biti protivnik u trećem pretkolu Lige prvaka. A tu izbor baš i nije ugodan, plavima prijeti ciparski Apollon, a ostala dva suparnika dolaze iz susreta Ludogorec - Shamrock Rovers te Ferencvaros - Slovan Bratislava.

U 14 sati je ždrijeb trećeg pretkola Konferencijske lige, nadamo se da će Osijek i Rijeka proći drugo pretkolo, da će Rijeka preskočiti švedski Djurgarden, a Osijek kazahstanski Kyzylzhar.

Bude li tako Osijek će u trećem pretkolu na pobjednika susreta Zire (Azerbajdžan) i Maccabi Tel Aviva, ili Botev Plovdiv i ciparski APOEL, Saburtalo (Gruzija) i rumunjski FCSB-a (Steaua) ili Gil Vicente (Portugal) i Wolfsberger (Austrija).

Rijeka će na Panathinaikos ili na pobjednike susreta Sepsi (Rumunjska) - Olimpija (Slovenija), Vllaznia (Albanija) - Universitatea (Rumunjska), Koper - Vaduz (Lihtenštajn), Petrocub-Hincestija (Moldavija) - Laci (Albanija).

Hajduk u trećem pretkolu može na Anderlecht, te pobjednike susreta Liepaja (Latvija) - Young Boys (Švicarska), Vitoria (Portugal) - Puskas Akademija (Mađarska), Suduva (Litva) - Viborg (Danska). 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:58 18.07.2022.

O Bože... Zar Hajduk opet prije Gospe ide na 4 kafića...Grdi ždrijeb.

MK
MKGRA
08:12 18.07.2022.

g. Junaci opet pokušava stvoriti paniku svojim komentarima u Dinamu, teški protivnici tamo neki Ciprani i društvo, koji je rejting HR nogometa i Ciparskog, dobro danas svi igraju nogomet ali čemu uveličavati stvari