U PORTU OD 21 SAT

Evo gdje gledati veliki finale Lige prvaka Cityja i Chelseaja

Foto: Handout/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Evo gdje gledati veliki finale Lige prvaka Cityja i Chelseaja
29.05.2021.
u 10:00
“Građani” imaju 59, Chelsea 70 pobjeda. Međusobno su se sastali dva puta u posljednjih 40 dana. Chelsea je pobijedio u oba dvoboja: 1:0 u polufinalu FA kupa te 2:1 u engleskom prvenstvu
Pogledaj originalni članak

Manchester City i Chelsea sučelit će se danas 169. put u svim natjecanjima. 

“Građani” imaju 59, Chelsea 70 pobjeda. Međusobno su se sastali dva puta u posljednjih 40 dana. Chelsea je pobijedio u oba dvoboja: 1:0 u polufinalu FA kupa te 2:1 u engleskom prvenstvu. 

City je uvjerljivo osvojio naslov prvaka Engleske pa se odavno mogao posvetiti pripremama za finalni okršaj, dok se Chelsea u završnici sezone, sve do posljednjeg kola borio za plasman u Ligu prvaka, a imao je i finalni okršaj u FA kupu, u kojem je momčad Thomasa Tuchela poražena od Leicester Cityja.

Iz trenerske perspektive, dosad su samo trojica trenera osvojila po tri naslova klupskoga prvaka Europe: Bob Paisley s Liverpoolom, Carlo Ancelotti s Milanom i Realom te Zinedine Zidane s Realom. Treći naslov lovi i Pep jer dva već ima s Barcelonom. Također, dosad su četvorica trenera osvajala naslove sa dva kluba: Ernst Happel s Feyenoordom i Hamburger SV-om, Ottmar Hitzfeld s dortmundskom Borussijom i Bayernom, Jose Mourinho s Portom i Interom, Jupp Heynckes s Realom i Bayernom te spomenuti Ancelotti s Milanom i Realom. Guardiola priželjkuje ulazak u to društvo.

Utakmicu iz Porta možete pratiti u izravnom prijenosu, a sliku sa stadiona Dragao će vam od 21 sat omogućiti HTV2. 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.