KREĆU PO NJEGA

Pala je odluka: Modriću stiže svjetski superstar, za tu operaciju iskreširat će se bogatstvo

Europa Conference League - Chelsea Training
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
08.10.2024.
u 07:18

Ako se ostvari ovaj transfer, bio bi to drugi najskuplji svih vremena

U nevjerojatnoj formi ove sezone igra Chelseajev igrač Cole Palmer. Ofenzivac engleske nogometne reprezentacije u prvih sedam premierligaških utakmica zabio je čak šest golova, a još pet ih je namjestio pa ga se s pravom može nazvati - superstarom. Ovog je 22-godišnjaka sve do prošlog ljeta imao Manchester City, koji ga je potkraj tadašnjeg prijelaznog roka za 47 milijuna eura dao Chelseaju.

Ovog je ljeta ostao na Stamford Bridgeu, ali već sljedećeg, ako ne i na zimu, zavladat će prava pomama za njim. Transfermarkt ga procjenjuje na 90 milijuna eura, ali za njega bi mogla stići točno dvostruko viša ponuda, i to od strane madridskog Reala.

Engleski mediji raspisali su se o mogućnosti da Real za njega ponudi 180 milijuna eura, budući da se radi o velikoj želji predsjednika Florentina Pereza. Palmer je u godinu dana u Chelseaju odigrao 54 utakmice, zabio čak 31 pogodak uz 20 asistencija.

Ako se ostvari transfer Palmera u Real za 180 milijuna eura, bio bi to britanski transferni rekord, ali i izjednačavanje drugog najskupljeg transfera svih vremena. Za 180 milijuna eura Kylian Mbappe je 2018. godine iz Monaca prešao u PSG. Dakle, mogla bi sada već krenuti transfer-saga od koje se mnogo očekuje sljedećeg ljeta. Palmer u društvu Bellinghama, Mbappea, Viniciusa i ostalih, a možda i Luke Modrića, ako ostane još godinu dana... Vidjet ćemo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije