LEGENDARNI PILOT F1

Velike vijesti koje će oduševiti svijet: Schumacher izlazi u javnost zbog ljepotice iz BiH?

FIA Formula 1 World Championship in Monza
R4311 Mandoga Media
08.10.2024.
u 08:30

Schumacher je navodno bio odvojen od drugih gostiju i samo najbliži članovi obitelji mogli su ga vidjeti, a postoji sve više glasina kako bi slavni pilot F1 uskoro mogao ponovno u javnost i to zbog svog sina Micka.

O životu legendarnog Michaela Schumachera i njegove obitelji ne zna se puno, velika je to tajna koju se strogo čuva već više od deset godina, od kada je kultni prvak Formule 1 doživio nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Njemački dnevnik Bild objavio je kako je Michael prisustvovao vjenčanju svoje kćeri Gine, ali je gostima fotografiranje bilo strogo zabranjeno kako slike ne bi dospjele u javnost. 

VEZANI ČLANCI:

Schumacher je navodno bio odvojen od drugih gostiju i samo najbliži članovi obitelji mogli su ga vidjeti, a postoji sve više glasina kako bi slavni pilot F1 uskoro mogao ponovno u javnost i to zbog svog sina Micka. Njegov 25-godišnji sin navodno se zaručio za svoju djevojku, Lailu Hasanović, čiji su roditelji iz Srebrenice. Laila je poznati model i bivša finalistica u izboru za Miss Danske. 

Mladi par još nije potvrdio zaruke, ali je Laila na Instagramu objavila fotografiju novog prstena, koji je potaknuo priče o još jednoj svadbi u obitelji Schumacher koja bi namamila Michaela na novo pojavljivanje u javnosti. 

Komentara 3

Avatar Sand
Sand
12:02 08.10.2024.

Lejla ima 20 kg max ))):

GO
Gof33
09:07 08.10.2024.

da, na svadbi će biti baklave i jagnjetine, tko može tome odoljeti i tata bi sine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije