KRATKO I JASNO

FOTO Olmo je imao samo jednu poruku u Zagrebu, opet oduševio obožavatelje, oglasio se i Dinamo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dani Olmo
08.03.2022.
u 19:33
Ranije je dodao kako se često čuje s prijateljima iz Hrvatske, ali i koji je trener ostavio poseban trag u njegovoj karijeri
Pogledaj originalni članak

"Dinamo i Hrvatska postali su dio mene i uvijek će biti tako”, rekao je bivši igrač plavih, Dani Olmo u jednom od nedavnih intervjua, sa sada je oduševio novim posjetom našem glavnom gradu. 

Dok je bio u Zagrebu, Olmo je uživao u društvu prijatelja, a prošetao je i Gornjim gradom gdje se fotografirao. 

Ispod objave na Instagramu stavio je samo jedno srce u opis. Kratko i jasno, ljubav prema Zagrebu i dalje traje. 

Koliko je to oduševilo obožavatelje govore i komentari, a u njima je i Dinamo poslao srce svom nekadašnjem igraču i ljubimcu maksimirskih tribina koji je oduševio nastupima, ali i zahvalnošću i ljubavlju koju je pokazao prema Zagrebu i Dinamovom dresu. 

Ranije je dodao kako se često čuje s prijateljima iz Hrvatske, ali i koji je trener ostavio poseban trag u njegovoj karijeri.

“Čujem se s Gojakom, Livijem, nekim prijateljima iz Zagreba koji nisu u nogometu.  Čujem se redovito s Bjelicom i drago mi je da ga ide s Osijekom. Naravno, nije mi drago kada se tuče s Dinamom jer bih htio da Dinamo uvijek dobije. No, Bjelica je jako bitan trener u mojoj karijeri. Puno mi je pomogao."

 

 

NAKON 25. KOLA

Ovakav odnos Dinama i Hajduka nismo nikada vidjeli, a puno toga nam otkriva

Zbog toga i imamo tako neizvjesno prvenstvo i borbu za naslov prvaka, sve je na vrhu zgusnuto, a pred nama je veliki derbi Hajduka i Dinama u Splitu. U rasprodanom grotlu Poljuda to je jedna od utakmica koje mogu usmjeriti prvenstvo, pobjedom bi Dinamo gotovo sigurno iz utrke izbacio jednog konkurenta, Hajduk bi tada već puno zaostajao i teško da bi nadoknadio osam bodova zaostatka za plavima iako ih još čekaju dvije međusobne utakmice, a i drugi derbiji

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.