Cristiano Ronaldo Junior

Georgina objavila: Sin Cristiana Ronalda potpisao za engleskog velikana

Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo Junior
Foto: Andrew Yates
Manchester United v Middlesbrough - Emirates FA Cup - Fourth Round - Old Trafford
Foto: Andrew Yates
Manchester United v Middlesbrough - Emirates FA Cup - Fourth Round - Old Trafford
11.02.2022.
u 18:05
- Zajedno slijedimo snove. Mama te voli - napisala je Georgina dok je Junior pozirao s dresom na kojem je bio broj 7, a kojeg nosi i njegov otac.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo Junior, 'najstariji sin portugalske nogometne zvijezde, pridružio se ocu u Manchester Unitedu potpisavši ugovor s engleskim velikanom.

Nakon što je 11-godišnjak proveo nekoliko dana na pripremama sa svojim ocem i igračima Uniteda, Georgina Rodriguez, djevojka Cristiana Ronalda danas je na Instagramu objavila fotografiju s potpisivanja ugovora. Uz nju, prisutna su bila i ostala njihova djeca.

- Zajedno slijedimo snove. Mama te voli - napisala je Georgina dok je Junior pozirao s dresom na kojem je bio broj 7, a kojeg nosi i njegov otac.

Cristiano Junior i nedavno je bio u središtu zanimanja engleskih medija kad se pojavila izjava njegova oca da bez obzira što već nekoliko godina ide u školu, dječaku još uvijek ne želi kupiti mobitel.

- Tehnologija je definitivno pomogla ljudima, ali mi to moramo znati iskoristiti, a ne postati opsjednuti njome. Jednom mi je Cristiano Junior rekao da mu kupim iPhone kako bi me mogao nazvati, ali rekao sam mu da ne može. Ako me želi nazvati, neka to učini preko bake. Želim mu dati do znanja da ne može tek tako dobiti sve što poželi. Obrazovanje je najbolja stvar koju mu mogu podariti - izjavio je tada Cristiano Ronaldo.

Video - Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.