VELIKO SRCE ZVIJEZDE

FOTO Ronaldo emotivnom porukom raznježio mnoge i pokazao što mu je bitno

Burnley v Manchester United - Premier League - Turf Moor
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.02.2022.
u 09:26

Podsjetimo, u susretu 24. kola Premier lige nogometaši Manchester Uniteda odigrali su samo 1;1 kod Burnleyja, sastava koji se nalazi na dnu prvoligaške ljestvice

Slavni Cristiano Ronaldo fotografiran je kako pozdravlja jednog malenog navijača Manchester Uniteda, a mnoge je oduševio taj potez poznatog Portugalca.

I sam nogometaš je objavio tu fotografiju te napisao:

"Djeca su, i uvek će biti, najbolje što svijet može ponuditi. Zato ih moramo zaštititi pod svaku cijenu. Navijači su najbolja stvar u nogometu, a mi ih moramo poštovati, kao i sve ono sa čime se suočavaju za svoje klubove", napisao je slavni Portugalac na Instagramu.

Podsjetimo, u susretu 24. kola Premier lige nogometaši Manchester Uniteda odigrali su samo 1;1 kod Burnleyja, sastava koji se nalazi na dnu prvoligaške ljestvice. Drugi je to kiks Uniteda u samo nekoliko dana, jer je, podsjetimo, krajem prošlog tjedna ispao u FA kupu od drugoligaša Middlesbrougha.

Poveo je United golom Pogbe u 18. minuti, ali je domaći sastav izjednačio na samom startu drugog dijela. U 47. minuti strijelac je bio Rodriguez. Do kraja su gosti pokušavali vratiti vodstvo, tek u zadnjih dvadesetak minuta je zaigrao i Cristiano Ronaldo, no rezultat se nije mijenjao. Manchester United je skliznuo s četvrtog mjesta. Preskočio ga je West Ham koji je slavio u utorak navečer.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije