'BOMBA' U SVIJETU TENISA

Hrvat će biti izbornik Srbije, dobio je blagoslov Đokovića

Foto: JB Autissier/PIXSELL
Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
Foto: John Walton/PA Images/PIXSELL
Novak Djokovic file photo
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/PIXSELL
Rolex Paris Master - Novak Djokovic Training
29.12.2021.
u 17:31
Tko poznaje prilike u srbijanskom tenisu, zna dobro da ni ta odluka nije prošla bez blagoslova samog Đokovića, a nije isključeno da ju je on sam i donio
Pogledaj originalni članak

Samo dan nakon što su demantirali srpske medije objavivši da iz Srbije nije stigao nikakav otkaz, organizatori ATP kupa u Sydneyu, koji počinje 1. siječnja, potvrdili su jučer da Novaka Đokovića neće biti u reprezentaciji Srbije na tom natjecanju.

Njegovo mjesto popunit će Dušan Lajović, a uz njega će u sastavu naših istočnih susjeda biti Filip Krajinović, Nikola Ćaćić i Matej Sabanov. A dužnost izbornika povjerena je drugom od braće Sabanov, koji su donedavno igrali za Hrvatsku, Ivanu.

Dakle, Srbiju će (umjesto Viktora Troickog) ipak voditi jedan Hrvat, ali ne Đokovićev trener Goran Ivanišević, kako se na početku špekuliralo, nego Ivan Sabanov. Tko poznaje prilike u srbijanskom tenisu, zna dobro da ni ta odluka nije prošla bez blagoslova samog Đokovića, a nije isključeno da ju je on sam i donio.
 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
17:49 29.12.2021.

Braća Sabanov su suvereno osvojili trofej na jakom beogradskom turniru, i u paru mogu svojim bodom pomrsiti konce mnogim favoritima ako Krajinović i Lajović budu na nivou. Sjetimo se samo kakav je podvig načinio njemački par na Davis cupu, a Zverev nije nastupao.

TA
Tajg
17:41 29.12.2021.

Čuj on je majčino dite! Gdje je njegova mati rođena,u lijepoj našoj.