NE IDE NA ATP KUP

Stigla službena potvrda! Đoković se povukao, ne putuje u Australiju

Madrid: Drugi meč polufinala Davisovog kupa, Marin Čilić - Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
29.12.2021.
u 11:34

To znači da će Srbiju predvoditi 33. tenisač svijeta Dušan Lajović, a u sastavu će biti i Filip Krajinović, Nikola Ćaćić te Matej Sabanov.

Novak Đoković povukao se iz srpske momčadi koja je će nastupiti na ATP kupu, koji se održava u Sydneyju od 1. do 9. siječnja, objavili su organizatori ovog momčadskog natjecanja na kojem sudjeluje 16 ekipa podijeljenih u četiri skupine.

To znači da će Srbiju predvoditi 33. tenisač svijeta Dušan Lajović, a u sastavu će biti i Filip Krajinović, Nikola Ćaćić te Matej Sabanov.

 Srbija je u skupini sa Norveškom, Čileom i Španjolskom, a samo pobjednici skupina izborit će polufinale. Srbija je 2020. godine bila pobjednik prvog izdanja ATP kupa, a 2021. godine je slavila Rusija.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
tomislavmihalic
11:56 29.12.2021.

Bravo Đokoviću, ispravna odluka! Sve je prolazno, al ti si ispao ljudina, mnogi to još ne razumiju, al mnogi će tek razumjeti i cijeniti te više nego da si osvojio turnir kojeg znamo - bi osvojio.

Avatar Nlnja
Nlnja
12:41 29.12.2021.

Jedini normalan potez, smrt koronafašizmu.

Avatar southman
southman
11:58 29.12.2021.

Naravno da laže i naravno da će se cijepiti. Bizantizam na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije