DINAMO Modri Argentinac razočaran teškim porazom od Bolivije, optimist prije Cibalije

Ibanez: Bio je debakl, ali neću skinuti Maradonu s leđa

03.04.2009.
u 16:25
Pogledaj originalni članak

Valjda trener Dinama Krunoslav Jurčić neće zamjeriti Luisu Ibanezu i Adrianu Calellu što su slabo spavali u noći sa srijede na četvrtak. Naime, nakon što su ta dva argentinska nogometaša pogledala debakl Argentine na gostovanju u Boliviji, teško su mogla mirno spavati.

I Messi je bio loš
– Gledao sam i nisam mogao vjerovati. Iznenadilo me to što je Bolivija bila dominantna, što nas je napadala tijekom cijele utakmice. Nismo imali igru u sredinu, ni Messi nije ništa napravio. Čudim se što nisam vidio ni volju ni želju kod Argentine. Tih 6:1 za Boliviju realan je rezultat prema prikazanom – čudio se Luis Ibanez koji ima istetoviranog Maradonu na leđima.


Video: S. Michieli

Maradona kao izbornik nije se iskazao u toj utakmici. Je li ga Ibanez u međuvremenu dao izbrisati?

– A ne, tu je i dalje. Manje me zanima što će napraviti kao izbornik moje zemlje, istetovirao sam ga zbog onoga što je napravio kao igrač – odgovorio je Ibanez.

Do nedjelje navečer Ibanez će valjda prežaliti poraz Argentine jer Dinamo igra važnu utakmicu u Vinkovcima.

Ne zanima me Cibalia
– Nakon ovih mini priprema dobro se osjećamo, trener nam je ulio novu dozu samopouzdanja. Radili smo najprije na snazi, a onda i puno s loptom, ponekad i dvaput na dan. Spremni smo odmah napasti u Vinkovcima.

Susret Cibalije i Hajduka (1:1) nije gledao.

– Ne bih mogao mnogo reći o Cibaliji, ali mislim da to i nije važno jer nisu oni važni, nego mi. Gledam kako da Dinamo bude što bolji iz utakmice u utakmicu, da uklanjamo nedostatke. Bit će važno kako ćemo se mi tamo postaviti i igrati – pun je samopouzdanja prije odlaska u Vinkovce Luis Ibanez. 

Pogledajte na vecernji.hr