ZVIJEZDE REALA

Ovakav naklon suigrača Modrić još nije dobio, pala i poruka na hrvatskom: 'Brate...'

Champions League - Real Madrid v VfB Stuttgart
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/2
22.09.2024.
u 14:15

Bez obzira na to što Modrić nije imao izravnih sudjelovanja kod golova, pružio je dobru partiju lroz šest ključnih dodavanja i čak 97 posto točnih pasova (85/88)

Bio je to veliki Realov preokret. Ove subote protiv Espanyola kraljevski je klub slavio s velikih 4:1 protiv rivala iz Barcelone. Cijelu je utakmicu odigrao kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Hrvatski maestro na terenu je proveo 90 minuta i bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Bez obzira na to što Modrić nije imao izravnih sudjelovanja kod golova, pružio je dobru partiju lroz šest ključnih dodavanja i čak 97 posto točnih pasova (85/88).

Nakon utakmice na Instagramu se javila zvijezda Reala, Jude Bellingham. Engleski reprezentativac na svojoj je društvenoj mreži objavio fotografiju s Modrićem, a Luka mu je ispod ostavio komentar na engleskom: "Vauuu, kakav užitak". Bellingham mu je pak odgovorio sa: "Luka Modrić, uvijek mi je čast" uz dodatak "brate" na hrvatskom jeziku.

Foto: Screenshot: Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije