SPASIO DVIJE MEČ-LOPTE

Marin Čilić je opet onaj stari! Nakon trosatnog maratona izborio polufinale u Kini

Varaždin: Davis Cup, meč Marin Čilić - Zizou Bergs
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
22.09.2024.
u 13:06

Ovo je bio drugi međusobni ogled Čilića i Uchiyame i druga pobjeda hrvatskog tenisača koji je cijelu prošlu godinu i veći dio ove pauzirao zbog ozljede

Hrvatski tenisač Marin Čilić ( (ATP-777.) plasirao se u polufinale ATP turnira u kineskom Hagzhouu nakon što je u drugom kolu sa 6-2, 6-7(4), 7-6(5) pobijedio Japanca Yasutaku Uchiyami (ATP-160.)  

U meču koji je trajao dva sata i 47 minuta Čilić je servirao 19 asea, a Uchiyama devet. Hrvatski je tenisač imao 40 winnersa i 27 neprisiljenih pogrešaka, a Japanac 20 winnersa i 19 neprisiljenih grešaka. 

Prvi je set Čilić dobio nakon što je suparniku uzeo dva puta servis Drugi je set u tie breaku dobio japanski tenisač  a i treći je set odlučen u tie breaku nakon što su obojica izgubila i vratila svoj servis, no taj je set pripao Čiliću kojeg u polufinalu čeka 39. tenisač svijeta Amerikanac Brandon Nakashima.

Ovo je bio drugi međusobni ogled Čilića i Uchiyame i druga pobjeda hrvatskog tenisača koji je cijelu prošlu godinu i veći dio ove pauzirao zbog ozljede. 

FOTO Pogledajte smrknuta lica utučenih dinamovaca, kao da ne znaju što ih je snašlo

Varaždin: Davis Cup, meč Marin Čilić - Zizou Bergs
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije