Ahsan Ali Syed

Indijski biznismen želi dovesti Beckhama

Foto: 'Charles GuerinPress Association/'
Indijski biznismen želi dovesti Beckhama
20.08.2010.
u 19:05
Uspije li kupiti klub, 36-godišnji poslovni čovjek namjerava još dodatno ulagati. Spreman je u pojačanja uložiti barem još sto milijuna funti.
Pogledaj originalni članak

Uspije li indijski biznismen Ahsan Ali Syed kupiti Blackburn Rovers, odmah će uložiti u snaženje momčadi. Što je i najzanimljivije, želi na Otok vratiti Davida Beckhama. Indijac je spreman za klub s Ewood Parka izdvojiti 300 milijuna funti. Kupi li klub, 36-godišnji poslovni čovjek namjerava još dodatno ulagati.

Spreman je u pojačanja uložiti još barem 100 milijuna funti. Namjera je bogatog Indijca da Blackburn dovede u društvo najboljih momčadi, koje se bore za premijerligaški naslov. Syed smatra da Beckham (35), koji nije igrao u Engleskoj od transfera iz Manchester Uniteda u Real prije sedam godina, i te kako može pomoći ambicioznom klubu.

– Englesku ligu počeo sam pratiti s 26 godina. I tada sam navijao za Blackburn, ali sam i zbog Beckhama pratio Manchester United. Neće li mnogo koštati i ako nam se Beckham želi pridružiti, volio bih ga dovesti u klub – ističe indijski biznismen Ahsan Ali Syed.

David Beckham je trenutačno igrač MLS momčadi Los Angeles Galaxy, s kojom je ugovorno vezan do kraja 2012. godine.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.