UTRKA S VREMENOM

Izašle nove informacije oko Perišićeve ozljede, što će odlučiti Dalić? 'Noga mu je poplavila...'

Foto: LISI NIESNER/REUTERS
Izašle nove informacije oko Perišićeve ozljede, što će odlučiti Dalić? 'Noga mu je poplavila...'
06.10.2024.
u 09:58
Kroz nedjelju bi nakon dodatnih pretraga trebalo biti jasnije Perišićevo stanje, no za vjerovati je da će se pojaviti na okupljanju, ako je riječ samo o ozljedi kao posljedici udarca
Pogledaj originalni članak

Pred sam kraj prvog dijela subotnje utakmice PSV-a i Sparte iz Rotterdama uz bolnu je grimasu na svom licu teren napustio Ivan Perišić. Hrvatski nogometni reprezentativac ozlijedio se nakon jednog kontakta sa suparničkim igračem, a odlukom trenera Petera Bosza nije igrao u drugom poluvrememenu.

Zna se da je Perišić propustio velik dio prošle sezone zbog ozljede križnog ligamenta koljena, a vratio se tek na proljeće kada je u Hajduku odigrao prve službene minute u pokušaju hvatanja forme za Euro u Njemačkoj. Ove je sezone splitsku momčad zamijenio PSV-om, a na svom tek drugom nastupu za novi klub pretrpio je ozljedu. 

Nakon utakmice se oglasio upravo trener Bosz koji je rekao da je Perišićeva noga poplavila zbog teškog udarca kojeg je dobio od strane suparnika. Udario ga je malo iznad zgloba, a iz predostrožnosti ga trener u igru nije uvodio za drugo poluvrijeme.

Pitanje je što će sada učiniti izbornik Zlatko Dalić. Pozvao je Perišića i za listopadsku reprezentativnu akciju, čije je okupljanje već u ponedjeljak. Sigurno je, izostanak Perišića za dvoboje protiv Škotske i Poljske bio bi udarac za ambicije vatrenih u Ligi nacija. Kroz nedjelju bi nakon dodatnih pretraga trebalo biti jasnije Perišićevo stanje, no za vjerovati je da će se pojaviti na okupljanju, ako je riječ samo o ozljedi kao posljedici udarca.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Castro
Castro
12:31 06.10.2024.

Zadužili nas. Mogu u kolicima dolaziti… Do kada? Periji želim brz oporavak

UK
ukrajina
10:39 06.10.2024.

Perišić mi je drag ali čemu ga forsirati za repku ako nije više spreman a vjerojatno ni neće više nikada biti !