NOVI PEH

VIDEO Ivan Perišić se opet ozlijedio! Ovo nije izgledalo dobro, odšepao je iz igre...

Foto: Screenshot: Sportklub
1/2
05.10.2024.
u 22:04

Još uvijek nije poznato o kakvoj je težini ozlijede riječ, ali sigurno je da će izbornik Zlatko Dalić sa strepnjom čekati vijesti iz Nizozemske. U videu ispod možete pogledati kako je došlo do nove ozljede jednog od najboljih hrvatskih nogometaša

Tek drugi puta nastupio je Ivan Perišić za svoj novi klub, nizozemski PSV. Ovoga vikenda pobijedili su Spartu iz Rotterdama na svom stadionu s 2:1, ali ova utakmica neće Perišiću ostati u dobrom sjećanju.

Odigrao je hrvatski nogometni reprezentativac samo prvo poluvrijeme, a u drugom nije ni mogao nastupiti jer se - ozlijedio. Potkraj prvog dijela ostao je ležati na travnjaku. Uhvatio se nakon jednog duela za lijevu nogu. Ustao je, šepajući nastavio hodati, ali nije mogao izaći na teren u drugom dijelu.

Još uvijek nije poznato o kakvoj je težini ozlijede riječ, ali sigurno je da će izbornik Zlatko Dalić sa strepnjom čekati vijesti iz Nizozemske. U videu ispod možete pogledati kako je došlo do nove ozljede jednog od najboljih hrvatskih nogometaša.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 2

PA
Pametanumoruludih
00:37 06.10.2024.

Vrjeme je za penziju.

RI
Rizlman
00:30 06.10.2024.

Gležanj. 2 do 3 tjedna liječenja. Bit će toga sve više. Teško je njemu shvatiti da više nije toliko mlad i da tijelo i mišići koliko god bili dobro utrenirani nemaju više onu moć da njega ostave u terenu nakon ovakvog duela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije