POHVALNO O VATRENOM

Slavni Nizozemac nahvalio Perišića: Pokazuje koliko je lukav

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Karina Hessland/REUTERS
1/2
04.10.2024.
u 22:59

“Ima toliko puno utakmica na najvišem nivou, iako se čini kako nije 100 posto fizički spreman. Ali izgleda nevjerojatno utrenirano. Taj čovjek gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev", kaže Afellay

Nizozemski PSV razvaljuje u nizozemskoj Eredivisie. Prošlog vikenda slavio je u gostima protiv Willema II s 2-0, a na račun Ivana Perišića i njegovih 65 minuta na terenu isključivo se nižu komplimenti. Ovog puta javio se bivši igrač PSV-a i nizozemske reprezentacije Ibrahim Afellay koji je umirovio 2020. s 34 godine na leđima:

"Perišić je odigrao jako dobro. U jednom trenutku zapitao sam se je li ljevak ili dešnjak. U jednoj je akciji sačekao suparnika i samo progurao loptu pored njega. Jako jednostavan potez, ali pokazuje koliko je lukav”, rekao je Afellay za NOS Voetbal, pa je nastavio:

“Ima toliko puno utakmica na najvišem nivou, iako se čini kako nije 100 posto fizički spreman. Ali izgleda nevjerojatno utrenirano. Taj čovjek gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev. To je stvarno bez presedana". 

Perišić je u PSV stigao sredinom rujna kao slobodan igrač nakon raskida ugovora s Hajdukom te se čini da se odlično snašao. Ipak, kako je došao van prijelaznog roka, trener Peter Bosz nije ga uspio prijaviti za ligašku fazu Lige prvaka te će hrvatski reprezentativac na nove europske nastupe morati pričekati veljaču i nokaut-fazu, ako se nizozemski prvak tamo uopće plasira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije