VELIKA ČAST

Josip Šutalo komentirao kapetansku ulogu u debiju za Ajax: Bio je određeni pritisak na mene

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
Josip Šutalo komentirao kapetansku ulogu u debiju za Ajax: Bio je određeni pritisak na mene
04.09.2023.
u 22:43
Novi član nizozemskog velikana kao kapetan je odigrao prvu utakmicu za kopljanike
Pogledaj originalni članak

Momčad iz Amsterdama, legendarni nizozemski Ajax je u svojem debiju kao kapetan predvodio hrvatski reprezentativni stoper Josip Šutalo (23), koji je 20. kolovoza stigao iz zagrebačkog Dinama u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura.

Ajax je ovim potezom pokazao koliko cijeni našeg finalista Lige nacija i osvajača brončane medalje iz Katara, a ovime je već sada postao jedna od najvećih zvijezda kopljanika nakon odluke trenera Mauricea Steijna. 

- Iskreno, iznenadio sam se, ali to je bila odluka trenera i poštujem njegovu odluku. Bio je određeni pritisak na mene s obzirom da mi je to bila prva utakmica, ali mislim da sam se dobro snašao. 

VEZANI ČLANCI:

Zatim je Šutalo dobio pitanje je li odmah održao kakav kapetanski govor svojim novim suigračima iz Ajaxa.

- Pa dobro, nisam još za početak, ali bit će vremena - rekao je hrvatski reprezentativac u ponedjeljak nakon turnira u uličnom nogometu nazvanog 'Vatreni ponedjeljak' koji se održao u zapadnom dijelu Zagreba.

Osim Šutala, u Ajax su ovoga ljeta stigli i hrvatski braniči Borna Sosa i Jakov Medić, Sosa iz njemačkog Stuttgarta za odštetu od oko osam milijuna eura, a Medić iz njemačkog drugoligaša St. Paulija za odštetu od tri milijuna eura.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.