JOSIP ŠUTALO

FOTO Hrvatski reprezentativac dobio najveću moguću počast na debiju za slavni europski klub

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening u Dugopolju
Ivo Cagalj/PIXSELL
03.09.2023.
u 13:53

Šutalo je ovog ljeta preselio u Ajax iz Dinama za 20.5 milijuna eura iako je imao ponude Arsenala i ostalih velikana

Nizozemski velikan Ajax od 14:30 igra kod Fortune Sittard u četvrtom kolu Eredivisie. Momčad iz Amsterdama će kao kapetan predvoditi hrvatski reprezentativni Josip Šutalo (23), koji je 20. kolovoza stigao iz zagrebačkog Dinama u transferu vrijednom 20.5 milijuna eura.

Hrvatskom braniču ovo će ujedno biti i debi za novu momčad, a već na početku avanture u Ajaxu dobio je najveću mogću počast. Osim Šutala, u Ajax su ovoga ljeta stigli i hrvatski braniči Borna Sosa i Jakov Medić, no njih dvojica oni nisu u zapisniku za ovaj meč protiv Fortune. 

VEZANI ČLANCI:

Ajax je ovim potezom pokazao koliko cijeni finalistu Lige nacija i osvajača brončane medalje iz Katara, a ovime je već sada postao najveća zvijezda kopljanika. 

Komentara 2

MK
MKGRA
15:07 03.09.2023.

Bravo Josipe, također svaka čast kopljnicima

DU
Deleted user
15:17 03.09.2023.

To Ajax svaki tjedan stavlja novog kapetana ili? Jer mi ovo nema smisla bas, prva utakmica i da bas odmah hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije