BRANIČ IZ VERONE

Dinamo ekspresno pronašao zamjenu za Šutala! Za transfer imaju samo pet dana

Serie A - Juventus v Hellas Verona
MASSIMO PINCA/REUTERS
31.08.2023.
u 14:33

Koray Gunter je navodno već pristao na transfer u redove hrvatskog prvaka. Vremena imaju do 4. rujna kada se zatvaraju prijave Uefe za europska natjecanja

Dinamo priprema uzvratnu utakmicu play-offa Europa lige protiv praške Sparte. Međutim, istovremeno priprema i novi transfer. Prema najavi trenera Sergeja Jakirovića, obzirom da je Josip Šutalo otišao u Ajax, stoperska pozicija mora biti popunjena. Plavi su, čini se, pronašli kandidata.

Riječ je o 29-godišnjem njemačkom obrambenom igraču Korayu Gunteru. Gunter dolazi iz nogometne škole Borussije Dortmund, a u karijeri je nastupao za Galatasaray pa potom otišao u Italiju. Tamo je igrao za Genou, Sampdoriju i Veronu, piše Germanijak.

VEZANI ČLANCI:

Glavni akter iza transfera trebao bi biti Deny Bara, a igrač je navodno već pristao na transfer u redove hrvatskog prvaka. Vremena imaju do 4. rujna kada se zatvaraju prijave Uefe za europska natjecanja.

VIDEO Tučnjava na utakmici NK Libertas - NK Međimurec

Komentara 13

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:58 31.08.2023.

hajduk jedino može bit prvak ako mu Dinamo to dopusti!sramota kaj ovaj truli barisic i vlatka delaju!

MI
Misko12
15:56 31.08.2023.

Kad daš posao ljudima kojima su uzeli puno manji posao, kao šimić u, jer nije ni vodu znao prodati, onda te ovo čeka. Kog sad mogu kupiti gotovo je, a znali su da šutalo odlazi. Za sve medije, bbb, novinare bio je jedini cilj izbaciti mamića, koji je znao raditi, pa možda je i stavljao u đep, a ko nije i ne bi. Sad je došla nova vlast, tetejac, stari barišić koji se zna svakoj vlasti ugurati. Stavili nesposobne oko sebe da isuše močvaru, obećali gradnju stadiona, čuda, poštenje. I kaj sad možda će sa jakirovićem biti drugi, ali izgubili su još bogatiju lp a i cijelu naš nogomet bacili na konopce.jer ni kmećavci ako budu prvi ne idu u lg i koeficijent pada i opet ćeš ići u silne kvalifikacije.

EJ
ejStef
15:40 31.08.2023.

Izuzetno loša transfer politika ovo ljeto (i zimu) koštat će Dinamo prvenstva, a onda i ogromne love slijedeće godine (ili godina) koja dolazi s plasmanom u LP. Ova uprava je totalno podbacila, slobodno možemo reći da je katastrofalna... Sve ovo sada što se radi, je čista panika. I dovođenje Jakirovića i novi ugovor Petkoviću, sve to nije planski. Kako se ništa nije planiralo, osim riješiti se "Mamićevaca", uključujući igrače, sada nema izbora, nego se ide na ono - daj što daš. Tako izgleda i ovaj mogući transfer, a tek onaj Miereza... Ova uprava za sada izgleda najgora u zadnja 2 desetljeća, ponajviše ako se pogledaju mogućnosti... Ej, pa oni su prodali 3 stožerna igrača, potjerali solidne igrače i nisu doveli niti jedno pojačanje. Niti jedno jedino. Nikada nije toliko loše odrađen prijelazni rok... Hajduk već 2 desetljeća nije bio jači i posloženiji i za očekivati je da će radi ovakvih poteza uprave Dinamo izgubiti prvenstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije