PAO DOGOVOR

Juniori Hajduka igraju utakmicu sezone na kultnom Westfalenu. Očekuje se invazija Torcide

Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
Juniori Hajduka igraju utakmicu sezone na kultnom Westfalenu. Očekuje se invazija Torcide
10.03.2023.
u 17:08
Nakon što su izbacili bogati Manchester City, talenti Hajduka imaju priliku kreirati novu senzaciju i izboriti plasman u polufinale
Pogledaj originalni članak

Juniorska momčad Hajduka ipak će igrati četvrtfinale Lige prvaka protiv dortmundske Borussije na Signal Iduna Parku koji prima nešto više od 80 tisuća gledatelja. Iako se u prvim informacijama govorilo kako će se igrati na stadionu u Oberhausenu kojeg koristi niželigaš  Rot-Weiss Niederrhein, ipak će utakmica biti na kultnom Westfalenu. Termin utakmice ostaje nepromijenjen, igra se u srijedu od 18.30 sati. 

Nijemci su prvo odlučili da se utakmica zbog sigurnosnih razloga neće igrati na Borussijinom pomoćnom terenu, koji prima tek dvije tisuće ljudi. Onda se kao opcija ukazao Oberhausen, a danas je i to propalo jer se gradonačelnik boji mogućih nereda u slučaju dolaska velikog broja navijača.

U Dortmundu očito nemaju tih problema i dogovorili su se da će dvoboj staviti na glavni teren. Sjajne su to vijesti i za Torcidu koja će moći u velikom broju pohoditi utakmicu 'bilih tića'. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.