DINAMO Uvjerljivoj pobjedi Modrih u prijateljskom susretu u Zlatar Bistrici pridonio Slepička s pet golova

Jurčić ih načeo još 1997., Slepička nastavio petardom

25.03.2009.
u 18:02
Pogledaj originalni članak

Dinamov trener Krunoslav Jurčić igrao je za tadašnju Croatiju, te je bio strijelac prvog pogotka u 7:2 pobjedi plavih koji su igralište u Zlatar Bistrici otvorili prije 12 godina, a na klupi modrih bio je tada Otto Barić. Na vratima bio je Miralem Ibrahimović, današnji trener Dinamovih vratara.

Dinamo je danas bio još efikasniji, Ivančici, lokalnom petoligašu, utrpao je 15 pogodaka, iako se po početku nije dalo naslutiti takav rasplet.

Domaćini su odolijevali 25 minuta, no onda se otvorilo. Pogotke su redom postigli: Vrdoljak, Etto, Ibanez, Tomić, Tadić, Slepička, Tadić, Slepička, Tomečak, Tomić, Tomečak, Chago te onda nova tri komada Miroslav Slepička koji se sa pet pogodaka pretvorio u prvog strijelca te golijade.

Na lijepu nogometnu predstavu došlo je gotovo tisuću ljudi, početni udarac izveo je mali Luka Bučkal, navijač Dinama kojemu su nedavno operirani kukovi.

Iako Jurčić baš ne voli haklerski nogomet, svojih igračima ne bi smio zamjeriti takav pristup protiv nemoćnog domaćina koji se trudio, ali nije mu išlo. Iz jučerašnje utakmice izostali su Butina, Kovač, Hrgović, Mandžukić, Lovren, Badelj i Kelava.

Za Dinamo su igrali: Lončarić – Etto, Bišćan, Barbarić, Ibanez – Tomić, Calello, Vrdoljak, Sammir – Tadić, Slepička (još su igrali: Kahlina, Gegić, Tomečak, Rogač, Chago i Sivonjić.)

Pogledajte na vecernji.hr