NAKON REMIJA S ČILEOM

Kanada u prvom nastupu na Copa Americi prošla u četvrtfinale

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Kanada u prvom nastupu na Copa Americi prošla u četvrtfinale
30.06.2024.
u 16:00
Argentinci su osvojili skupinu s 9 bodova, Kanada ima 4, Čile 2, a Peru jedan bod.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Kanade plasirali su se u četvrftfinale Copa Americe, koja se održava u SAD-u.  Kanađani su u zadnjem kolu A skupine odigrali 0-0 s Čileom, koji je od 27. minute bio bez isključenoga Gabija Suaza. Kanada je po prvi puta na Copi, a u četvrtfinalu će igrati protiv pobjednika skupine B u kojoj nakon dva kola vodi Venezuela.

U drugom susretu skupine Argentina je pobijedila Peru s 2-0 pogocima Lautara Martineza (47, 86).Za južnoameričkog i svjetskog prvaka nije nastupila prva zvijezda Lionel Messi koji se ozlijedio u utakmici protiv Čilea. Za sada se ne zna hoće li Messi biti spreman za osminu finala. Međutim, Argentinci su ovoga puta bili i bez izbornika Lionela Scalonija kojeg je Južnoamerički nogometni savez Comebol kaznio s jednom utakmicom zabrane igranja jer su njegovi igrači dva puta kasnili na travnjak u drugom poluvremenu.

VEZANI ČLANCI:

Argentinci su osvojili skupinu s 9 bodova, Kanada ima 4, Čile 2, a Peru jedan bod.

 
65 GODINA VEČERNJEG LISTA

VIDEO 'Obadva, oba su pala!' Junak pobjedničkog usklika koji je obišao zemlju preživio je rat, a onda tragično poginuo

Večernji list ove godine slavi svoj 65 rođendan. U šest i pol desetljeća naši su novinari ispisali oko milijun stranica, objavili smo oko 25.000 različitih izdanja. Iz naše bogate arhive, donosimo serijal priča o lokalnim herojima, ljudima koji su spasili nečiji život, o znanstvenici koji su pomaknuli granice, o pobjednicima koji su nemoguće učinili mogućim. Neke ljude koji su svojim humanim djelima stvorili te priče, uspjeli smo pronaći i par desetljeća kasnije, pa su priče o njima dobile i nastavak, no nekima od heroja s naših naslovnica, nismo uspjeli ući u trag. Možda su neki od njih baš vaši rođaci, susjedi prijatelji ili poznanici - ako ih čitajući ove životne priče prepoznate, budite naš 'joker zovi' i pišite nam na mail dojavi@vecernji.net, jer to su ljudi koji zaslužuju bar još koji napisani redak, uz jedno veliko – hvala.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.